Latest topics | » Реклама на блогове,форуми и сайтове.Чет Юли 07, 2011 4:20 pm by Анджелика Слайд» Търся си ... Чет Юни 23, 2011 8:26 pm by Катрин Пиърс» Еймили ФюгърстънЧет Юни 23, 2011 3:25 pm by Натали Снейк» Малкият плажЧет Юни 23, 2011 1:55 pm by Дийн Уинчестър» Индивидуални рангове за всеки герой.. Чет Юни 23, 2011 12:18 pm by Катрин Пиърс» ТЪРСИМ ЕКИП ЗА ФОРУМА Чет Юни 23, 2011 11:43 am by Натали Снейк» Търся си другарче за Рп.. Сря Юни 22, 2011 11:54 pm by Елена Гилбърт» Къщата на Катрин ПиърсСря Юни 22, 2011 7:56 pm by Катрин Пиърс» Катрин ПиърсСря Юни 22, 2011 7:45 pm by Натали Снейк |
|
| Бурната река | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър bad boy
Брой мнения : 80 Join date : 19.06.2011
| Заглавие: Re: Бурната река Пон Юни 20, 2011 3:30 pm | |
| Погледнах я и казах: -Най-доброто ми припадане.. евър - и изгубих съзнание от изтичането ми на енергия. Лежах спокойно на земята. Дишах учестено, а тя... тя можеше да направи каквото си иска с това тяло.. стига да го желаеше... Дийн лежеше на земята, а очите и го гледаха и... нейно беше решението как да завърши вечерта. | |
| | | Andie Bates snow bunny
Брой мнения : 39 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Re: Бурната река Пон Юни 20, 2011 3:50 pm | |
| Енергията му се вля в мен,чувствах се невероятно. Легнах на гърдите му,той бе изтощен. Галех го по лицето и казах: -Изпълни ме с енергия. Толкова ми бе хубаво,че се усмихвах весело: -Ти си бил пълен с много енергия. Не го бях убила,явно не бях в състояние да убия или се контролирах. Искаше ми се още но знаех,че може да му се случи нещо. | |
| | | Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: Бурната река Пон Юни 20, 2011 4:10 pm | |
| Той лежеше спокойно и бавно отвори очи. Погледна я и каза: -Леле.. девствена си, а си толкова добра.. - след тези думи се усмихна и каза: -След време, като мислиш, че можеш да го правиш.. ще ми се обадиш.. 100% ще искам да преспя с теб - след тези думи се усмихна и попита: -Нали? | |
| Заглавие: Re: Бурната река Пон Юни 20, 2011 4:19 pm | |
| -Ще си помисля Дийн,ще си помисля. Погалих го нежно и го целунах страстно с език -Ти си супер секси и си невероятен. Целунах го отново: -Бързо се възстановяваш... Засмях се палаво: -Яде ми се пай... | |
| Заглавие: Re: Бурната река Пон Юни 20, 2011 4:21 pm | |
| Той я погледна и каза: -И на мен... - след което се засмя и попита: -Но за теб.. специално.. какъв пай ти се яде? Какъв пълнеж да има? Ябълков? Вишнев?? - след това се замисли и попита: –Така де.. по-точно.. с какъв пълнеж го искаш.. някакъв специален ли? | |
| Заглавие: Re: Бурната река Пон Юни 20, 2011 4:28 pm | |
| -Обожавам ябълки но най много обожавам с малини. Погледнах го и се засмях,защото наистина ми се хапваше много пай: -Ако искаш да отидем да хапнем един пай,само ще оставя Снежинка в конюшната и ще отидем да хапнем пай. Бях огладняла много: -Но преди това можем да изядем един голям дизбурргер с картофки. | |
| Заглавие: Re: Бурната река Пон Юни 20, 2011 4:34 pm | |
| Погледнах я и казах: -Леле.. ти си страшна мацка... - след това се усмихнах и казах: -Да.. искам.. -след което се засмях и казах: -Така де.. да тръгваме.. а след като хапнем и имаме енергия.. ще видим какво ще правим, за да я изразходваме - и се засмях.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Бурната река | |
| |
| | | | Бурната река | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |