The Gates
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Gates

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Similar topics
    Latest topics
    » Реклама на блогове,форуми и сайтове.
    Бурната река EmptyЧет Юли 07, 2011 4:20 pm by Анджелика Слайд

» Търся си ...
    Бурната река EmptyЧет Юни 23, 2011 8:26 pm by Катрин Пиърс

» Еймили Фюгърстън
    Бурната река EmptyЧет Юни 23, 2011 3:25 pm by Натали Снейк

» Малкият плаж
    Бурната река EmptyЧет Юни 23, 2011 1:55 pm by Дийн Уинчестър

» Индивидуални рангове за всеки герой..
    Бурната река EmptyЧет Юни 23, 2011 12:18 pm by Катрин Пиърс

» ТЪРСИМ ЕКИП ЗА ФОРУМА
    Бурната река EmptyЧет Юни 23, 2011 11:43 am by Натали Снейк

» Търся си другарче за Рп..
    Бурната река EmptyСря Юни 22, 2011 11:54 pm by Елена Гилбърт

» Къщата на Катрин Пиърс
    Бурната река EmptyСря Юни 22, 2011 7:56 pm by Катрин Пиърс

» Катрин Пиърс
    Бурната река EmptyСря Юни 22, 2011 7:45 pm by Натали Снейк

Top posters
    Faye Williams (115)
    Бурната река I_vote_lcapБурната река I_voting_barБурната река I_vote_rcap 
    Дийн Уинчестър (80)
    Натали Снейк (75)
    Анджелика Слайд (66)
    Александра Стивънс (55)
    Andie Bates (39)
    Иън Стоун (22)
    Стефан Блек (15)
    Катрин Пиърс (15)
    Chelsea Parker (14)

Бурната река

Go down 
    3 posters
    Иди на страница : 1, 2, 3  Next
    АвторСъобщение
    Александра Стивънс
    cupcake girl
    cupcake girl
    Александра Стивънс

Брой мнения : 55

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Бурната река   Бурната река EmptyСъб Юни 18, 2011 3:26 pm

Бурната река 7
    Върнете се в началото Go down
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Брой мнения : 39

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 12:20 pm

Яздех любимия си снежно бял кон Снежинка,който беше най-бързия и добър кон. Имах чувството на моменти,че ми говори. Измори се,усетих го слязох,като го погалих нежно и го вързах за едно дърво но му давах възможност да се движи и дори да пие от рекичката. Седнах на брега,като разплетох косите си и започнах да си играя с тях. Чувствах се странно сякаш гората за миг притихна щом разплетох косите си. Дори Снежинка се вгледа в мен.
    Свих краката си близко до тялото,биваше ли всичко да е толкова не обяснимо.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Брой мнения : 80

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 12:25 pm

Изведнъж се дочуха бързи и неясни стъпки. Някой тичаше, а нещо го гонеше. Дийн имаше само един куршум в колта си и за това реши просто да не го използва. Беше стиснал здраво ножа си за убиване на демони и тичаше обут само с едни дънки. Ризата му я нямаше а тялото му беше надрано. Той забеляза река. Доближи се до нея и зачака нещото, което го преследваше. Той не виждаше нищо, но го усещаше и когато "хрътката" го наближи той замахна с ножа си и го заби в нищото. Тогава изгуби равновесие и получи поредната рана. Падна в реката и изгуби съзнание, като тръгна по течението... Дали някой щеше да го открие??
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 12:31 pm

Чуваше се силен шум писък... Някой падна в реката... Виждах как се носи по течението някой. Отвързах коня,като се втурнах в реката,за да го изкарам от реката. Хванах го като го изкарах на сушата. Беше ранен,когато го обърнах с лице към мен го видях. Беше много красив но бе в без съзнание. Носех мака аптечка но нямаше да ми послужи за тези рани. Взех само бинта,за да ги спра да не кървят, завивах ги когато той леко започна да се разбужда. Изчервих се не знаех,какво да му кажа.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 12:36 pm

Той помръдна леко и след това показа, че е жив, като отвори рязко очи. Изкашля се и изплю водата, която беше нагълтал. Отпусна се спокойно и се облегна на земята. Огледа се и видя някакво красиво момиче. Русите й коси блестяха, а почервелите й бузи показваха срамежливо изражение, но.. аз се усмихнах и реших да я развеселя. Погледнах я и попитах:
    -Да не би да съм в рая?? Не знаех че ангелите са толкова красиви - сетих се за образа на Кас и отвътре ми стана още по-смешно, но просто я погледнах и прокарах ръка по раната. Усетих болка, но забелязах, че и тя се е опитала да ме превърже. Погледнах я и зачаках поне някакъв отговор.
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 12:42 pm

Усмихнах му се,като руменината се засили. Погледнах го отворих устни уж да кажа нещо но не можах. Увих раната му и без да го поглеждам събрах смелост и казах:
    -Не не си в рая и аз не съм ангел...
    Прехапах устни,като завързах бинта и казах:
    -Трябва да внимаваш...
    Казах тихичко,като се отдръпнах леко от него и сложих косата си зад едното ухо,като открих част от лицето си и съвсем бегло погледнах към него. Беше много красив. Стоях още на коленете си до него.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 12:48 pm

Погледнах я и казах:
    -Еми.. така е, когато се бориш със... нещо което прилича на мечка.. - след тези думи той я загледа и каза:
    -Щом не си ангел.. тогава какво си?? - усмихнах се и казах:
    -А да.. и не се страхувай.. можеш да ме докоснеш.. не хапя... освен ако не се наложи - и се усмихнах. Бях полугол.. само по дънки и усещах болка в единият крак. Личеше си че може да съм захапан там. Разкопчах си колана и бавно свалих дънките. Останах само по боксерки и се забеляза захапката от "адска хрътка".. беше ме гонила, защото защитих човек от договор на кръстопък. Хванах се леко за бедрото и леко изохках. Отпуснах се отново и допълних:
    -Ще заздравее..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 12:58 pm

Стреснах се,защото той изохка,приближих се към него леко. Не можех да го докосна,въпреки че го увих с бинт:
    -Не се мърдай,почини си малко,после ще ти изведа със Снежинка и ще те заведем в болница.
    Отново косата ми падна на лицето ми но я върнах:
    -Обикновено момиче...
    Макар да не се чувствах напоследък така.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 1:11 pm

Той я погледна и каза:
    -Спокойно.. имал съм и по-големи рани - след тези думи се усмихна и каза:
    -Предпочитам да остана тук.. на спокойствие и да ми правиш компания от колкото да отида при някой доктор - след тези думи той се отпусна и каза:
    -А ти.... ако може да помоля.. да се погрижиш за мен..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 1:16 pm

-Не го ли направих...
    Попитах го,като се обърнах към него имах малко вода в раницата и малко храна,не знаех,колко ще се забавя:
    -Имам малко храна и вода...
    Кимнах и след това казах:
    -Да ще остана но си много ранен,а аз не съм лекар.
    В един миг ми прилоша,поех си въздух,като се опрях с една ръка на краката си:
    -Анемична съм и понякога ми прилошава.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 1:23 pm

Това, което тя не забеляза е че без да иска се подпря на него, а не на земята. Той хвана ръката й, като я погали и каза:
    -Спокойно.. Легни до мен и всичко ще е наред.. - леко я придърпа към себе си и допълни:
    -Не е нужно да си лекар, за да излекуваш раните ми.. но съм сигурен, че ти може да излекуваш най-важните - усмихна се и каза:
    -Името ми е Дийн.. Дийн Уйнчестър.. приятно ми е.
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 1:29 pm

-Анди Бейтс и на мен също.
    Без да исках се бях прихванала за него. А,щом го улових по мен протече нещо,някаква силна енергия,сякаш смукнах малко от енергията му. Косата ми се повя от някакъв вятър,изглеждах сияйно. Изплаших се и дръпнах ръката си,хванах я с другата и казах:
    -Аз не....
    Какво ми ставаше нямах никакво обяснени,защото се случваше това,защото той ме привличаше,защо тялото ми се държеше така.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 1:32 pm

Погледнах я любопитно и казах:
    -Добре.. до сега можеше да се възползваш колкото си искаш, а ти не го направи. Мисля, че.. заслужаваш поне някаква награда за това - усмихнах се със чаровната си усмивка и казах:
    -Не се притеснявай.. няма да ми стане нищо, ако ме докоснеш - изправих се в седнала позиция и я погледнах в очите.. Усмихнах се и попитах:
    -Е? Има ли нещо, което мога да направя за теб?
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 1:37 pm

-Не не мисля,че има!
    Не нямаше нещо от което да се нуждая. Не знаех нищо дори за себе си,не знаех,защото смуквах от енергията му,защото си внушавах това,защо говорех с животните,защо ми се случваше всичко това:
    -Полежи си имаш нужда да се възтановиш.
    Нямах обяснени,защото беше той тук,какво търсеше.
    Но не можех да го докосна,след първото нещо,което се случи:
    -По принцип не бива да приказвам с теб,баща ми казва да не говоря с мъже.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 1:39 pm

Той я погледна очудено и каза:
    -Баща ти... такова.. баща ти не ти дава или ти не искаш.. - след тези думи той се огледа и каза:
    -Ако искаш да останеш сама само кажи.. ще тръгна на там и скоро ще съм в града... - след тези думи се усмихна и допълни:
    -А да.. и не се притеснявай за мен.. аз съм си супер.. - след което се подпря на едната си ръка и тръгна да се изправя.
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 1:45 pm

-Не не си тръгвай!
    Казах аз и го улових за ръката. Така грубо го изгоних,погалих нежно ръката му,почти не съзнателно:
    -Той не е тук не може да ме види остани моля те,за да си поговорим.
    Сърцето ми заби лудо,беше силен,много силен. По тялото ми пробягнаха тръпки,диви тръпки,и пак онзи вятър и сияние. Дръпнах ръката си и казах:
    -Нещо ми се случва всеки път когато те докосна.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 1:53 pm

Той се усмихна и се доближи. Застана точно пред нея и каза:
    -Така ли? Нещо.. - след тези думи я погали нежно по бузата с ръка и каза:
    -Тогава.. позволявам ти да ме докосваш колкото искаш, защото на мен ми харесва.. - доближи се и реши да я докосне малко по-хубаво. Устните му се докоснаха в нейните и след това се отдръпнаха. Ръката му я докосна за брадичката и той допълни:
    -Докосни ме така, че да ти хареса, както ще ми хареса и на мен - и се усмихна с чаровна усмивка.
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 2:00 pm

Треперех ври всяко негово докосване,усещах енергията в мен да се влива. Дишах учистенно,като тялото ми трепереше. Ръцете ми нежно докосваха тялото му,като щом се докоснах до гърдите му енергията,мястото около ръката ми се изписаха вените му. Сякаш смуквах от някаква енергия. Той простена,сякаш му харесваше но аз се изплаших и дръпнах ръката си:
    -Аз... аз не бива да те докосвам!
    Казах аз тихо но дръпнах само ръката си:
    -Не знам,какво съм но не искам да те нараня.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 2:03 pm

Той падна на колене пред нея и каза:
    -Знаеш ли какво.. не ме бърка - след тези думи отново я целуна, но този път влкючи и езичето си в играта. Бавно се заигра с нейното, докато ръцете му я хванаха за дупето. Палаво я повдигна и тялото и се прилепи за неговото. Той я погледна в очите и каза:
    -Искам да ме изпиеш.. но нека поне го направим като хората...
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 2:11 pm

Изплаших се когато ме хвана за дупето и ме повдигна,краката ми се увиха за кръста му. Езика ми си играеше с неговия,а ръцете ми се намираха на врата му:
    -Не аз...
    Не можех да спра,макар да трябваше,никога не съм била с мъж. Сърцето ми не спираше да бие учистено имах чувството,че ще избяга. Потреперих,като с целувката смукнах още от енергията му,чувствах се много по добре,от това да пия лекарства. Те ме караха да заспя,а тази живителна целувка ме караше да се оживя.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 2:17 pm

Усмихнах се и казах:
    -Е.. май така е по-добре.. - целунах я отново и казах:
    -А сега... съм твой - след тези думи тя усети ръцете ми как я стиснаха лекичко и я прилепиха до мен. Тя можеше да усети голото ми тяло през тениската си, а аз това исках... Бавно се излегнах на земята, а тя беше под мен. Използвах ръцете си за упора и я погледнах в очите. Усмихнах се и попитах:
    -Искаш ли да усетиш тези устни.. и на други места от тялото си?
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 2:25 pm

Прехапах нежно устни,докосваше ме нежно,а устните му бяха толкова дръзки. Не биваше да бъда толкова смела,не биваше да се давам така лесно:
    -Харесва ми но не бива...
    Аз бях много по малко от него,той сигурно това търсеше от всяка жена но аз исках любов,макар в момента желанията ми да дават превест:
    -Трябва да спреш но не искам...
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 2:29 pm

Свих мускулите на ръцете си и се спрях. Изправих се над нея и казах:
    -Щом казваш - след тези думи се извъртях и легнах на земята до нея. Загледах се на горе и казах:
    -Щом трябва ще го направя.. - след тези думи преглътнах и казах:
    -Не е толкова трудно... просто.. ти решавай... - след тези думи той се отпусна и затвори за момент очите си.
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 2:36 pm

Отдръпна се от мен,спря и това до някъде ме накара да потръпна. Не исках да се отдръпва но исках и да се. Толкова ми бе объркано,той легна на земята. Изправих се и нежно погалих бузата му,после нежно врата му и силните му гърди:
    -Толкова си силен...
    Казах и прехапах устни:
    -Дийн,аз никога не съм била с мъж и търся любовта,макар силно да те желая и да ме подлудява всяко докосване мисля,че е по добре първия ми път да е с момче което ме обича. А и съм много по малка от теб.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река EmptyНед Юни 19, 2011 2:53 pm

Той се усмихна и каза:
    -Спокойно разбирам те... - след това загледа небето и каза:
    -Аз не съм това.. момче и никога няма да бъда.. по-скоро... аз никога няма да бъда този... никъде - след тези думи я погледна и каза:
    -Нека просто да полежим и да си поговорим - след тези думи се усмихна и каза:
    -Аз нямам нищо против..
    Sponsored content

Бурната река Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река Empty

Бурната река
    Върнете се в началото 
    Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
     Similar topics
    -
    » Сенчестата река