The Gates
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Gates

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Similar topics
    Latest topics
    » Реклама на блогове,форуми и сайтове.
    Бурната река - Page 2 EmptyЧет Юли 07, 2011 4:20 pm by Анджелика Слайд

» Търся си ...
    Бурната река - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 8:26 pm by Катрин Пиърс

» Еймили Фюгърстън
    Бурната река - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 3:25 pm by Натали Снейк

» Малкият плаж
    Бурната река - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 1:55 pm by Дийн Уинчестър

» Индивидуални рангове за всеки герой..
    Бурната река - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 12:18 pm by Катрин Пиърс

» ТЪРСИМ ЕКИП ЗА ФОРУМА
    Бурната река - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 11:43 am by Натали Снейк

» Търся си другарче за Рп..
    Бурната река - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 11:54 pm by Елена Гилбърт

» Къщата на Катрин Пиърс
    Бурната река - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 7:56 pm by Катрин Пиърс

» Катрин Пиърс
    Бурната река - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 7:45 pm by Натали Снейк

Top posters
    Faye Williams (115)
    Бурната река - Page 2 I_vote_lcapБурната река - Page 2 I_voting_barБурната река - Page 2 I_vote_rcap 
    Дийн Уинчестър (80)
    Бурната река - Page 2 I_vote_lcapБурната река - Page 2 I_voting_barБурната река - Page 2 I_vote_rcap 
    Натали Снейк (75)
    Анджелика Слайд (66)
    Александра Стивънс (55)
    Andie Bates (39)
    Иън Стоун (22)
    Стефан Блек (15)
    Катрин Пиърс (15)
    Chelsea Parker (14)

Бурната река

Go down 
    3 posters
    Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
    АвторСъобщение
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

Брой мнения : 39

Бурната река - Page 2 Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 3:00 pm

Целунах устните му съвсем леко,като косата ми погали тялото му,погалих го по бузата и казах:
    -Стига да искаш мисля,че можеш!
    Отдръпнах се и легнах до него,като се загледах в небето,скоро идваше залеза. Снежинка се бе отскубнал и се приближи до мен,като се наведе към мен. Погалих го по муцуната,той беше голям кон но покрай мен се държеше,като малко конче:
    -Дори животните ми говорят.
    Върнете се в началото Go down
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Брой мнения : 80

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 3:06 pm

Той се усмихна и каза:
    -Поне ти говорят.. мен ме.. разкъсват - след тези думи той се опита да прескочи разговора за любовта.. мразеше го.. Постоянно пътуваше и не му се мислеше въобще за женене или въобще обвързване, за това просто се усмихна и каза:
    -Иначе.. тя е красавица... Аз обичам моето бебче, колкото и ти... това конче..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 3:13 pm

-Не коня ме обича повече от колкото аз него.
    Засмях се обърнах се леко към Дийн,като се загледах,в него се криеше някаква мъка и той не бе обикновен,също като мен. Е може би не също. Надигнах се,като го погледнах:
    -Но ти сигурно говориш за колата си. Всички мъже обожават колите си.
    Засмях се,защото дори и моя баща обожаваше колата си:
    -Не го казвам като лошо.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 5:19 pm

Той се усмихна и каза:
    -Не че не я обичам, а просто.. обожавам я защото има история... заедно с мен и... така де.. - след тези думи я погледна и каза:
    -Всичко по рода си... - той се усмихна и каза:
    -Не обичам да говоря за себе си... но... няма как да го кажа.. просто.. има неща, който другите не трябва да знаят - усмихна се и допълни:
    -Надявам се да ме разбираш..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 5:22 pm

-Разбирам те не обичам да се меся в семейните изтории и моите проблеми са прекалено много. Не питам за да не питат и мен.
    Подпрях се на едната си ръка като бе близко до него:
    -Но все пак сигурно има нещо което искаш да кажеш,не е задължително да е за теб.
    Беше ми любопитно:
    -Какво търсеше тук,тук не се случват неприятности,тук е много спокоен град.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 5:27 pm

Той се усмихна и каза:
    -Ако ти кажа истината ще ме помислиш за луд.. за това просто ще ти кажа, че бягах от едно чудовище наречена Демонична Хрътка и.. накрая ме хвана.. - след тези думи той се почеса и каза:
    -Така де.. аз съм ловец.. ловец на чудовища и.. това е всичко..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 5:34 pm

Стъписах се в първия момент,щом го чух но после не ми ставаше ясно едно:
    -Добре но тук е спокойно няма никакви същества. Тук няма нищо не обичайно сигурно те е нападнала някоя мечка тук,само мечките нападат.
    Не че не му вярвах но наистина града бе много спокоен:
    -Вярвам ти но...
    Бях наивна и аз бях нещо но не знаех какво,страни неща се случваха с мен:
    -Всички ли същества убиваш или само тези,който са опасни.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 5:38 pm

Той се усмихна и каза:
    -Само тези, който убиват и мислят за края на света.. - след тези думи той се усмихна и каза:
    -Спокойно.. не чувствам опастност от теб.. - след тези думи той се усмихна и каза:
    -Ако исках вече да съм го направил.. не че това те успокоява..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 5:40 pm

-Но аз не знам какво става с мен,дори не знам дали вече съм човек.
    Потреперих и се свих:
    -Не знам какво ти причиних и не знам дали с това,което правя мога да нараня някой.
    Прегърнах краката си,като потреперих:
    -Наближавам 18 и толкова страни неща се случват с мен.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 6:31 pm

Той я погали по гърба и каза:
    -Спокойно.. това не е опастно.. - след тези думи се усмихна и допълни:
    –ТИ не искаш това.. просто.. не го желаеш.. - след тези думи я погледна в очите и каза:
    -Нищо няма да ти се случи.. най-много.. да си намериш любовта и той да те убие от целувки - и се усмихна..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 6:39 pm

-Вина ги винаги,карам всички да се държат така,да ме желаят.
    Повдигнах ръка и го погалих нежно по бузата:
    -Ти си невероятен помагаш на хората,а аз сигурно ще им навредя,сигурно за това ми дават хапчетата,за да не нараня някой.
    Казаха ми стриктно да ги пия,значи беше за това:
    -Ти знаеш ли какво съм?
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 6:43 pm

Той се почеса и каза:
    -Еми.. имам предположение.. мисля че си демон.. сукубус, но.. не съм много сигурен.. - след тези думи той се усмихна и каза:
    -Това няма да е проблем.. черпиш енергия от хора и същества, само чрез.. секс а ти.. ти не си падаш много по него така че.. едва ли това ще е проблем - той се усмихна и каза:
    -Сигурен съм, че няма да нараниш никого..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 6:52 pm

Значи бях някакво такова същество но не беше прав,че не си падах. Прехапах устни:
    -Харесваш ми и си невероятен мъж...
    Почнах да се увличам в описанията си:
    -На дявам се да не нараня никой,а ти защо толкова лесно ми се довери. Енергията ти е нужна,да не би и друг път да си бил с такава като мен.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 6:55 pm

Той се засмя и каза:
    -С какви ли не съм бил.. - след това леко промени физиономията си в тъжна и допълни:
    -С какви ли не... - след което преглътна и попита:
    -А защо питаш.. да не би да искаш да опиташ да си с мен - и се засмя, а след това я попита:
    -Така де.. какво ти се прави?
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyНед Юни 19, 2011 7:31 pm

Отново руменина изби по бузите ми,зачервих се и не можех да кажа нищо. Косата отново ме прикри:
    -Не аз не...
    Прехапах устни и започнах да си играя с едно зелено цвете на земята,може би бе детелина.
    -Всъщност цялото ми тяло изгаря само за това но ти си то другите мъже,който не се заседява на едно място,просто ще съм ти передното същество.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyПон Юни 20, 2011 5:11 am

Той се усмихна и каза:
    -Ами да.. точно така е.. - след което я погледна и каза:
    -По-скоро.. другите мъже са като мен, а не аз като тях -засмя се и допълни:
    -Едва ли ще остана тук за дълго... трябва да обикалям и да търся странни явления.. а тук.. тук е твърде спокойно... ти го каза..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyПон Юни 20, 2011 12:50 pm

-А може би е време да се установиш да поживееш малко спокойно.
    Вдигнах ръката си и го погалих по лице.
    -Искам пак да те целуна!
    Казах аз но не се сдържах и се приближих към нея и целунах устните му,като простенах нежно.
    -Толкова са сладки!
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyПон Юни 20, 2011 1:08 pm

Той се усмихна и каза:
    -Не само те са сладки.. - след което се засмя и допълни:
    -Едва ли ще се задомя.. не ми е до това.. но бих поживял някъде за няколко дена.. писна ми от твърдите седалки - след тези думи я погледна и попита:
    -А сега след целувката... къде искаш да отидат устните ти??
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyПон Юни 20, 2011 1:18 pm

Приближих се много близко до него,бях опиянена не ми се искаше да спра.
    -Целуни ме където пожелаеш...
    Прехапах устни и чаках неговите действия.Целунах го по бузата,а след това по врата:
    -Знам,че ще ми е трудна да спрем след това но ти си невероятно невероятен.
    А,аз сякаш бях не описуемо гладна,хапчето не действаше,когато бях близко до такъв мъж.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyПон Юни 20, 2011 1:27 pm

-Където поискам? - усмихна се той и цлед това я целуна страстно. Езичето му си играеше с нейното, а след това реши да я накара да почувства ужастна възбуда. Осмука палаво езичето й и се отлепи от нея. Прикрепи я към земята и слезе надолу. Личеше си, че е възбудена и прокара език през бельото й. Тя можеше да усети езика му по най-чувствителната си част от тялото. Той бавно с целувки през дрехите се качи до устните й и попита:
    -А сега.. ти ме целони или по-скоро.. долепи устни там, където искаш - и се усмихна с палава усмивка..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyПон Юни 20, 2011 2:06 pm

Слизаше надолу,треперех под ръцете му,толкова нежно ме влудяваше. Прехапах влудяващо устни,и простенах,когато усетих езика му по бельото си. Цялата потреперих не можех да устоя на това докосване.
    Надигнах се съборих го на тревата,като целувах нежно дъргите му,силното му тяло,а диво се заигравах с езика му:
    -Влудява ме това...
    Но след като го целунах се извивах,усещах възбудата му през дрехите му,започнах да пия от енергията му.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyПон Юни 20, 2011 2:11 pm

Тя беше ужастно възбудена и ми се нахвърли, но... доста бурно започна да ме целува. Каза, че това я влудява и аз и отговорих:
    -И мен - след тези думи тя ме целуна и започна да пие от енергията ми, а аз се заиграх с гърдите й. Усмихнах се и попитах:
    -Ако ти пречат.. може да махнеш тези боксерки.. ти командваш парада - и се усмихнах..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyПон Юни 20, 2011 2:20 pm

Поклатих глава не исках да ги свалям. Исках да го почувствам но не биваше,не биваше да дам женствеността си точно на него. Продължих лудо да го целувам,да се търкам в боксерките му. Бях невероятно мокра,дори можех него да намокря. Движех се лудо над него:
    -Ти си невероятен!
    Прехапах устни,като продължих да черпя от енергията му.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyПон Юни 20, 2011 2:36 pm

Усещах, че ме изтощава но бавно и по-малко.. усмихнах се и каза:
    -Та аз нищо не съм направил.. - след тези думи нежно прокарах пръсти между краката й и казах:
    -Но знам какво мога да направя, без да изгубиш това, което пазиш за специалния - завъртях я под мен и бавно с целувки слязох надолу. Погалих я отново с пръсти и усетих влажноста й.. дори пръстите ми бяха подмокрени облизах ги сладко и свалих гащичките й. Погалих я по клитора и нежно с език започнах да я облизвам отдолу. Навлязох с езиче бавно в нея и започнах да я задоволявам.. Щях да го правя, докато тя не получи оргазъм.. и докато не види дали наистина си струва..
    Andie Bates
    snow bunny
    snow bunny
    Andie Bates

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 EmptyПон Юни 20, 2011 3:04 pm

Слезе надолу,като свали бельото ми. Подлудяваше ме толкова ме подлудяваше,езика му се извиваше и ме подлуди. Дишах тежко,сърцето ми препускаше още по диво,искаше ми се още но...
    -Дийн...
    Той не спря,а аз се извивах в ръцете му. Тогава вълна от емоции се разля по тялото ми,извиках от удоволствие. Тогава почти обезумяла от това действие. Повалих го на земята,и с целувката с която го дарих без пощадно изсмуках цялата му енергия,като моя оргазъм се предаде и на него. Образа на удоволствие заля и него.
    Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Бурната река   Бурната река - Page 2 Empty

Бурната река
    Върнете се в началото 
    Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
     Similar topics
    -
    » Сенчестата река

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите