| Малкият плаж | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Натали Снейк romance girl
Брой мнения : 75 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Малкият плаж Съб Юни 18, 2011 1:19 pm | |
| | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 15 Join date : 22.06.2011
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 12:15 pm | |
| Ето я и новата ми дестинация. Нов град,нови изживявания.Лято.Беше лято и беше адски горещо!Веднага щом оставих багажа си в нояви ми дом облякох банския си и се отправих към плажа. Ах!Защо си купих къща в края на града..наложи се да ходя цяла вечност,но най-накрая пристигнах.Щом ходилата ми усетиха нажеженият пясък леко разтърсих рамене, но с вървенето свикнах. Реших да поразгледам плажа и да си намеря най-хубавото място.Естествено се бях загледала и се блъснах в някакво момче. -Ей,гледай къде ходиш. казах нацупено и го погледнах.. Хмм..определено беше секси и...да,беше секси и това ми харесваше. | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
Брой мнения : 80 Join date : 19.06.2011
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 12:29 pm | |
| Той каза: -Извинявам се, красавице - и й подаде ръка, за да и помогне със ставането. Беше облечен само с едни къси гащи.. Явно и той беше на почивка. Усмихна се и след като тя хвана ръката му той я придърпа към себе си. Телата им се долепиха и той каза: -Какво да направя, за да приемете извинението ми? - и се усмихна приятелски.. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 12:35 pm | |
| Добре де,беше хубав,но определено избързваше и ме ядоса. -Я си разкарай ръцете от мен! казах и се отблъснах като хвнаах раменете му -Извинението се приема,не е нужно да правиш нищо. казах троснато и скръстих ръце пред гърдите си | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 12:50 pm | |
| Той каза: -Добре де.. добре - след което направи крачки в страни и се излегна на кърпата си. Слънцето лъсна върху тялото му, а ръцете му закриха очите му. Той се отпусна на пясъка и издиша спокойно. Затвори очи, под сянката, която си правеше с ръка и облегна главата си назад. Изпъна краката си и задиша спокойно... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 12:58 pm | |
| Тъкмо мислех да продължа по пътя си, но се спрях.Все пак не позавах никого и той можеше да бъде първият ми "приятел" тук. Върнах с еи застанах до него. -Как се казваш? повдигнах леко вежда и се излегнах на кърпата си до него като се надгнах на лакти и зачаках отговро като същевременно плъзнах погледа си по тялото му -Ако нямаш против ще остана до теб,скучно ми е. направих намусена физиономия и изпъшках,след което доволна усмивка се появи по лицето ми | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 1:04 pm | |
| Ръката му бавно се махна от очите й и погледа и се срещна с нейния. Той забеляза че тя го оглежда и попита: -Та??? Къде гледаш или по-скоро.. какво искаш да видиш.. - след тези думи се засмя и каза: -Нямам нищо против компанията ти... стига да кажеш какво ти се прави, а аз ще видя дали мога да ти доставя удоволствието да го изпълним.. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 1:12 pm | |
| -Хах,какво искам да видя само аз си знам,миличък. казах доволно и плъзнах пръста си по стегнатият му корем -Хайде да влеземв морето,да се понамокрим,а? повдигнах палаво вежда и бързо се изправих,хвнаах го за ръката и го отведох към морето. -Хайде,хвани ме. казах през смях и се затичах във водата,което си беше трудничко,от време на време се обръщах за да го напръскам с вода. | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 1:17 pm | |
| Той се пазеше с една ръка от водата и каза: -Добре - приближи се към нея и тя усети как ръката му я хвана през кръста. Той я приближи и каза: -Нека те понамокря. - Рискува и се хвърли във водата заедно с нея. Тя усети как той я пусна и изплува. Беше мокра цялата, но къде изчезна Дийн... Изведнъж усети нещо в гръб. Той се изправи и главата му беше между краката й. Повдигна я и тя се намери върху раменете му. Погледна я и попита: -Достатъчно ли си мокра или да опитам да те хвърля от там? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 1:21 pm | |
| -Не,не,пусни ме, който и да си! казах но вече нямаше смисъл,след секунди полетях във въздуха и цопнах във водата.Когато изплувах той стоеше на около 50 сантиметра от мен и се подсмихваше. -Не се смей! казах твърдо,но след това се засмях -Добре де,определено вече съм мокра.Сега не е ли твой ред,драги? усмиханх се предизвиактелно и го блъснах във водата,след секунди и той се изправи и този път аз му се смеех -Хм,как си? попитах като едвам сдържах смеха си | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 1:26 pm | |
| Усмихнах се и казах: -Добре съм... благодаря - след тези думи се приближих и я хванах през кръста. Устните ми бяха до ушето й и й подшушнах: -Междо другото.. аз съм Дийн.. Дийн Уйнчестър.. приятно ми е - бавно смъкнах ръката си надолу и щом тя я усети на дупето си използвах момента. С другата ръка я хванах за крачето и я повдигнах. Завътях я така, че да изгуби равновеси и отново цопна във водата. Огледах се и забелязах, че се скри някъде под водата. Дали щеше да ме изненада някъде отдолу?? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 1:34 pm | |
| Ама той какво си мислеше?!Никой не можеше да си играе с мен.Скрих се под водата и виждах ка той се озърта.Започнх да го гъделичкам по краката и, когато той с еобръщаше,аз минавах от другата страна. Накрая застанаха зад него и скочих на гърба му. -Как каза,че се казваш? попитах като се държах здраво за ръцете му и се усмихнах доволно | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 1:40 pm | |
| Усмихнах се и казах: -Аз съм Дийн - след тези думи се отпуснах назад и тя отново се подопи под водата, но този пъд беше под тялото му. Косата ми я гъделичкаше по вратлето, а ръцете ми я гъделичкаха по бедрата. След като я погъделичках отново се изправих и попитах: -А ти? - след тези думи ръцете ми я хванаха за дупето и я притиснаха към тялото му. Погелднах я и попитах: -Впрочем.. ще се забавляваме ли или само ще се потапяме един друг - и се ухилих. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 1:46 pm | |
| -Ъм ще се забавляваме,но по-полека с ръцете,не че нещо,но все пак.. усмихнах се и отметнах косата си назад -Хм, какво искаш да правим? казах като се разходих около него и отново се върнах на предишното си положение Трудно бе да не му с енахвърля,беше си адски секси,но поне за сега не исках да избързвам.А как исках да усетя кръвта му..мм..Само при мисълта за това ми ставаше хубаво. | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: Малкият плаж Чет Юни 23, 2011 1:55 pm | |
| Той повдигна рамене и каза: -Еми... не знам.. аз мога или да си лежа на плажа.. или да лежа в някое легло.. - след тези думи се засмя и каза: -Иначе всичко друго е скучно.. по-добре ти решавай... и без това нямам претенций за нищо.. - след тези думи се огледа и каза: -Най-много да измисля да се състезаваме в плуване и който спечели ще има едно желание от другия.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Малкият плаж | |
| |
|
| |
| Малкият плаж | |
|