The Gates
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Gates

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Similar topics
    Latest topics
    » Реклама на блогове,форуми и сайтове.
    Всекидневната                   - Page 2 EmptyЧет Юли 07, 2011 4:20 pm by Анджелика Слайд

» Търся си ...
    Всекидневната                   - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 8:26 pm by Катрин Пиърс

» Еймили Фюгърстън
    Всекидневната                   - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 3:25 pm by Натали Снейк

» Малкият плаж
    Всекидневната                   - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 1:55 pm by Дийн Уинчестър

» Индивидуални рангове за всеки герой..
    Всекидневната                   - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 12:18 pm by Катрин Пиърс

» ТЪРСИМ ЕКИП ЗА ФОРУМА
    Всекидневната                   - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 11:43 am by Натали Снейк

» Търся си другарче за Рп..
    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 11:54 pm by Елена Гилбърт

» Къщата на Катрин Пиърс
    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 7:56 pm by Катрин Пиърс

» Катрин Пиърс
    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 7:45 pm by Натали Снейк

Top posters
    Faye Williams (115)
    Всекидневната                   - Page 2 I_vote_lcapВсекидневната                   - Page 2 I_voting_barВсекидневната                   - Page 2 I_vote_rcap 
    Дийн Уинчестър (80)
    Всекидневната                   - Page 2 I_vote_lcapВсекидневната                   - Page 2 I_voting_barВсекидневната                   - Page 2 I_vote_rcap 
    Натали Снейк (75)
    Анджелика Слайд (66)
    Александра Стивънс (55)
    Andie Bates (39)
    Иън Стоун (22)
    Стефан Блек (15)
    Катрин Пиърс (15)
    Chelsea Parker (14)

Всекидневната

Go down 
    2 posters
    Иди на страница : Previous  1, 2
    АвторСъобщение
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

Брой мнения : 22

Всекидневната                   - Page 2 Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 6:41 pm

След като тя се обърна аз се приближих до нея .. и ръката ми мина по гърбът й.
    - От теб .. какво искам .. - имаше кратко мълчание.
    После продължих.
    - .. за в момента нищо. - ръката ми пръдължаваше да слиза по надолу.
    - А това защо ти помогнах .. - отдръпнах се от нея.
    - Видях че имаш нужда от помощ .. - след като казах това се върнах на мястото си още преди да се обърне.
    Върнете се в началото Go down
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

Брой мнения : 75

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 6:47 pm

Когато ръката му мина по гърбът ми настръхнах и затворих очи. Усещането беше приятно. После той се отдръпна, а аз се обърнах и се приближих до него. Хванах едната му ръка, като я сложих на кръста си.
    Не знам какво ми ставаше, но исках да съм край него и не можех да дишам без неговите докосвания.
    Облегнах глава на него и го погледнах.
    -Хареса ми.. -Казах, като се подразбираше, че говоря за докосването.
    https://thegates-roleplay.bulgarianforum.net
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 6:50 pm

След като чух това "Харсва ми" усмивката ми стана по широка.
    - А какво стана с това .. против вампирите ? - попитах я като след това се засмях.
    - Имам странното чувство че набързо си смени мнението .. - отдръпнах я от мен и я погледнах.
    Ръката ми която беше на кръста й започна да се дига нагоре.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 6:54 pm

-Може би ти не си от тези.. -Вдигнах рамене. -А може би си.. -Казах сърдито, че ме отдръпна, и се отдръпнах, като седнах на дивана.
    Кръстих ръце и се загледах някъде в пода.
    Прокарах ръка през косата си, като усетих как се държах ужасно неадекватно, хвърляйки се на врата на вампир, когото не познавам.
    Нищо не знаех за него, а вече бях готова да му се предложа на тепсия.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 6:58 pm

Както си стоеше на дивана изведнъж ми се нахвърли на врата.
    - Ей .. какво правиш ? - попитах я.
    Ръцете ми машинално се озоваха на талията й.
    - Искаш нещо повече .. - засмях се.
    - Това не го бях предвидил още от първия ни ден на запознанство .. но - казах като я притиснах още повече към себе си.
    - ... ще видим как ще продължи. - целунах я.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 7:05 pm

Не знам дали заради алкохола, но бих позволила да прави всичко с мен. Прокарах ръка по гръдния му кош.
    -Никак не е добра идея.. -Казах на глас, като се опитах да се отдръпна, но ръката ми все още стоеше на корема му.
    Отдръпнах се, но се озовах притисната на стената. Дишах тежко, като бях затворила очи.
    -Не е добра идея..Не те познавам. -Казах уж по-сигурно, но ако отново ме нападнеше с целувки нямаше да мога да устоя.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 7:58 pm

Няколко пъти повтори че не е добра идея ...
    - Да спра ли искаш ? - въпросът не изискваше отговор.
    - Но не мисля .. - казах като продължих да я целувам.
    Ръката ми се качи нагоре по гърбът й и разкопча сутиена й.
    - Още ли искаш да спра .. - попитах я целувайки вратът й.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 8:01 pm

-Не спирай. -Казах задъхано. целунах устните му, като усетих цялата страст, която се събуждаше в мен. Само в кигите бях чела за това неудържимо желание някой да е твой.
    Прокарах ръка по тялото му и се облегнах на стената, като му позволявах да ме целува където пожелае.
    Ръцете ми не спираха да го обхождат, сякаш за да запомнят всеки сантиметър от тялото му.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 8:05 pm

Дори да беше казала че иска да спра не мислях да го правя .. допадаше ми.След като разкопчах сутиена й .. ръцете ми надигнаха тениската й и скоро тя се озова на земята.След това беше последвана и от сутиена..Продължавах да махам дрехи от тялото й.Целувките от вата й минаха надолу към гърдите й .. като се спрях на зърната й.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 8:09 pm

Изтръпвах, всяко негово докосване беше блажено за мен.. Разтапях се в ръцете му. Хванах ръцете му, като го бутнах на дивана и започнах да махам дрехи от него без да спирам да го целувам жадно.
    -Вие, вампирите.. Сякаш го правите нарочно. -Изсумтях, след което го целунах наново. Как ме привличаше.. Не исках никога да свършва..
    Никога? Я стига, всичко щеше да трае само няколко часа.. Да, именно това ми нашепваше моя вътрешен глас.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 8:14 pm

След като каза че ние вампирите го правим нарочно се засмях.
    - Нарочни .. аз нищо не правя .. - казах като отвръщах на всяка нейна целувка.
    - Хайде Наатли само това ли можеш ? - попитах я.
    Отстраних и долната част от бельото й.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 8:18 pm

Повдигнах вежда, след което му забих шамар.
    -"Само това ли можеш?" -Имитирах го, като се нацупих. -Най-мразя това у мъжете.. Ако искаш да насърчаваш курва просто си вземи такава.
    Седнах на дивана, нацупена точно като малко дете. Бях скръстила ръце пред гърдите си, като останалото се виждаше.
    Смръщих вежди.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 9:47 pm

Раздвижих ченето си ... за човек удряше добре.
    - Окей .. да приемем че не казах правилните думи. - погледнах я като си приближих до нея.
    - Или най - добре ще е да си тръгна .. или да остана ? - казах и продължавах да я гледам.
    - О хайде Натали .. - никаква реакция от нейна страна.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 9:51 pm

Извъртях леко поглед към него.
    -И какво ако мога само толкова? Аз не съм вампир, като теб! -Казах и отново отвърнах поглед. Не знам дали бях убидена или се почувствах гадно, защото знаех, че всяка вампирка беше по-добра от мен дори в целувките, пък какво оставаше за другото.
    Косата ми се спускаше свободно и съвсем леко закри лицето ми и леката червенина, избила на моите бузи.
    Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   - Page 2 Empty

Всекидневната
    Върнете се в началото 
    Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
     Similar topics
    -
    » Всекидневната

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
    The Gates :: The Gates/Портите :: Къщите.. :: В края на града.. :: Къщата на Натали Снейк :: Първия етаж-
    Идете на: