The Gates
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Gates

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Similar topics
    Latest topics
    » Реклама на блогове,форуми и сайтове.
    Всекидневната                   EmptyЧет Юли 07, 2011 4:20 pm by Анджелика Слайд

» Търся си ...
    Всекидневната                   EmptyЧет Юни 23, 2011 8:26 pm by Катрин Пиърс

» Еймили Фюгърстън
    Всекидневната                   EmptyЧет Юни 23, 2011 3:25 pm by Натали Снейк

» Малкият плаж
    Всекидневната                   EmptyЧет Юни 23, 2011 1:55 pm by Дийн Уинчестър

» Индивидуални рангове за всеки герой..
    Всекидневната                   EmptyЧет Юни 23, 2011 12:18 pm by Катрин Пиърс

» ТЪРСИМ ЕКИП ЗА ФОРУМА
    Всекидневната                   EmptyЧет Юни 23, 2011 11:43 am by Натали Снейк

» Търся си другарче за Рп..
    Всекидневната                   EmptyСря Юни 22, 2011 11:54 pm by Елена Гилбърт

» Къщата на Катрин Пиърс
    Всекидневната                   EmptyСря Юни 22, 2011 7:56 pm by Катрин Пиърс

» Катрин Пиърс
    Всекидневната                   EmptyСря Юни 22, 2011 7:45 pm by Натали Снейк

Top posters
    Faye Williams (115)
    Всекидневната                   I_vote_lcapВсекидневната                   I_voting_barВсекидневната                   I_vote_rcap 
    Дийн Уинчестър (80)
    Всекидневната                   I_vote_lcapВсекидневната                   I_voting_barВсекидневната                   I_vote_rcap 
    Натали Снейк (75)
    Анджелика Слайд (66)
    Александра Стивънс (55)
    Andie Bates (39)
    Иън Стоун (22)
    Стефан Блек (15)
    Катрин Пиърс (15)
    Chelsea Parker (14)

Всекидневната

Go down 
    2 posters
    Иди на страница : 1, 2  Next
    АвторСъобщение
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

Брой мнения : 75

Всекидневната                   Empty
    ПисанеЗаглавие: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 2:13 pm

Всекидневната                   Black-white-house-living-room-interior
    Върнете се в началото Go down
    https://thegates-roleplay.bulgarianforum.net
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 3:51 pm

Натали тръгна навътре към къщата но се спря и ме попита защо не влизам.Беше си логично .. без покана накъде.След това ме покани .. и след това може би се усети но вече беше твърде късно.Влязохи оставих покупките на масата .. Тя ме попита дали съм искал нещо за пиене.
    - Ще откажа .. - казах като се усмихнах и разгледах набързо къщата на Натали
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 3:53 pm

-Добре. -Кимнах, след което седнах на дивана, като с поглед го подканих и той да го направи. -Ти си вампир..
    Бях предпазлива, но интуицията ми рядко ме лъжеше. Кръстсах крака и огледах вампира. Погледа ми се спря на неговите сини очи, които бяха доста красиви. Отвърнах поглед от него и се загледах в пода.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 4:00 pm

Погледнах я след като ми каза че съм вампир.Поклатих глава и чак тогава седнах.
    - Да не би да имаш страх от вампири .. - засмях се.
    - А ако имаш вече е прекалено късно .. поканила си един .. - казах като се засмях.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 4:06 pm

Ядосах се на глупостта си да каня непознати у дома. Беше прав-късно е за каквито и да било съжаления-бях го поканила.
    -Страх? По-скоро ненавист за това, че убивате без да се интересувате от последствията. Протиф съм вампирите да живеят в "портата", но какво значи моето мнение за кмета и останалите? Нищо.
    Отместих поглед от него, като усетих как цялата настръхвам.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 4:09 pm

На какво момиче бях попаднал.Против вампирите .. и доста сексапилно . Само я погледнах и се усмихнах.
    - И на какво се държи това че да си провиф .. както виждам си непокътната .. от другите същества тук. - засмях се.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 4:13 pm

Повдигнах вежда и го погледнах.
    -Защо да съм "за"? Вие идвате и сеете трупове по пътя си. От къде да знам, че довечера няма да дойдеш в леглото ми и да ми източиш кръвта?
    Любопитство и може би лек страх бяха всички емоции, които бушуваха в мен, надявах се да не усети това.
    Изправих се,като си сипах бърбън.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 4:17 pm

Засмях се.. и отместих погледа си на бутилката в която беше бърбъна.
    - Аз ако дойда .. не мисля че ще е за кръвта ти мила. - погледнах я и се усмихнах самодоволно.
    - Но пределено имаш лек страх към нас .. - казах като придарпах бутилката с алкохола към себе си.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 4:20 pm

Той придърпа ботилката с алкохола към себе си, а аз отстъпих крачка назад.
    -А за какво ще дойдеш тогава? Вампир женкар, лоша комбинация. -Изцъках с устни, като се надигна още по-голям страх в мен. Ами ако го ядосам?
    Обзалагам се, че щях да се отърва поне с едно здраво захапване. Последния път точно това стана, явно имах таланта да вбесявам свръхестествените същества.
    Кръстих ръце, като наблюдавах внимателно всяко негово действие.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 4:26 pm

Определено .. 17 годишната .. поне на толкова ми приличаше не си поплюваше на думите спрямо останите окло нея.Езика и беше остър.Но другото нещо беше че сега бях напълно обеден че я изстрах от такива сещаства като мен.
    - На думи си много отворена .. но на действия .. - засмях се.
    Станах от мястото си ...
    - Предполагам че може да имаме и други срещи с теб Натали .. когато и да е .. може би още днес вечерта. - казах като тръгнах към вратата.
    Обърнах се.
    - И следващия път внимавай кого каниш .. защото после може да съжеляваш като сега. - огледах за последно може би къщата и излязох.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 4:31 pm

Преглътнах. Ами ако дойдеше вечерта? Затичах се и го дръпнах за ръката.
    -Нали няма да ме нараниш? -Попитах го направо. Звучеше направо глупаво и все пак го направих-попитах го.
    Огледах се, не беше нужно и съседите да разбират за това.
    Вкарах го обратно във всекидневната и му връчих шишето.
    -Не искам да си имам неприятности. И без това си имам достатъчно.. -Казах накрая.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 5:19 pm

Тъкмо щях да изляза и тя ме настига и ме хвана за ръката.Попита ме дали ням ада я нараня.Усмихнах се.
    - Да те нараня .. - казах като се приближих към нея.
    - Как по точно искаш да те нараня .. - усетих дъхът и на лицето си.
    - И какви неприятности имаш .. че не искаш да си навлячаш повече. - отдръпнах се леко.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 5:25 pm

Когато се приближи до толкова, аз направо изтръпнах. Почувствах се толкова.. слаба. Беззащитна, можеше да ме убие всеки момент. Отдръпна се.
    -Просто малко ме каресват заради грубия ми език.
    Въздъхнах облекчено, че се отдалечи. Цялата бях настръхнала.
    Прокарах ръка през косата си, докато местех погледа ту на него, ту на пода.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 5:35 pm

Засмях се след като казах че я харесват заради грубия й език.
    - Е и аз ще призная нещо може би заради тва ми допадаш и може би това е причината да си жива. - казах спокойно и след това й се усмихнах.
    Погледнах я.
    - Имам странното чувство,че не само това ти е проблема. - казах като преместих погледа си надругаде.
    - А може би се лъжа ?!
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 5:37 pm

-А може би задаваш прекалено много въпроси? -Казах автоматично, след което се усетих,че отново започвам. -Съжалявам.
    Прибрах шишето с алкохола и го погленах.
    -Ти имаш ли къща тук? Ако нямаш ще е лошо, защото трябва да спиш някъде.
    Усетих как думите ми прозвучаха като покана, дори несъзнателно.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 5:40 pm

Засмях се.
    - Това как трябва да го приема ? - погледнах я.
    - Като покана за остани за компания или като пакана за .. - не продължих а само направих самодоволна усмивка.
    Огледах я отново от глава до пети.Привличаше ме по някакъв начин .. но не знам точно какъв е този начин.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 5:48 pm

Преглътнах шумно.
    -Всъщност гостната ми е в ремонт. -Не осъзнавах колко по-перверзно започнаха да звучат думите ми все повече и повече.
    Кръстосах ръце и отвърнах поглед от него, гледайки в земята. Не исках да гледам сините му очи, защото бяха красиви.. Боже, всички вампири ли притежаваха такава красота и толкова буен нрав? Но нима аз имах право да говоря, след като бях магнит за скандали..
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 5:52 pm

- Гостната ти е в ромент ... - погледнах я а след това се засмях.
    - Сега определено може би се досетих за какво искаш да остана ... - на лицето ми се появи самодоволна усммивка но не я гледах.
    - Тогава като ти съобщя новината .. че няма къде да спя .. и приема поканата ти .. къде ще ме настаниш магнит за скандали ? - засмях се ... като чак тогава върнах погледа си на нея.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 5:57 pm

Погледнах го.
    -Тогава предполагам, че ще спиш в моята стая. Аз ще легна на дивана в хола.
    Беше късно да оттегля поканата си, а и знаех, че той няма да приеме отговор "не".. Личеше си, че е такъв тип мъж.. такъв тип вампир.
    Направих крачка към него, за да мина към кухнята, за да прибера покупките, но сякаш краката ми блокираха. Гледах надолу, но само мисълта, че бях близо до него ме накара да настръхна.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 6:01 pm

Тя застана до мен и после не помръдна.
    - Чак до такава близост ли искаш да сме ? - засмях се след като попитах.
    - Аз нямам нищо против ... - погледнах якато очите ми се спрята на определени част от тялото й .. но бързо отместих погледна си.Може би ме беше видяла но това за мен не беше проблем.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 6:03 pm

Повдигнах вежда и го погледнах.
    -Ама ти си бил голям сваляч, а? -Казах, след което отидох в кухнята и се наведох, като започнах да слагам всякакви неща в хладилника.. Усещах нечии поглед по мен, но щом се обърнах, него го нямаше.
    Отново завъртях очи и се върнах в хола, като се наведох отново, за да прибера шишето.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 6:11 pm

След като ми каза че съм бил голяма сваляч .. само се усмихнах и й направих път да мине.Тя отиде в кухнята и се беше навела за да остави покупките си.Позвалих си да позяпам малко .. но тя реши че трябваше да се обърне .. и да развали всичко.Върнах се отново в хола .. и е след дълго тя дойде .. отново се наведе . Малката мръсница знаеше как може да преласти някого.
    Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 6:28 pm

Усещах погледа му, даже се изчервих и побързах да се изправя.
    -И сега какво? Хубаво, ще останеш вкъщи, но мисля, че ако след една вечер ще си тръгнеш е по-добре да приключваме с това.
    Мразех женкарите... Бяха красиви и само те пленяваха с усмивката си, след което си тръгваха и минаваха на следващата, която да оплетат в мрежите си.
    Иън Стоун
    passion bloodsucker
    passion bloodsucker
    Иън Стоун

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 6:34 pm

Погледнах я след което придърпах бутилката с алкохола към себе си.
    - Нямаш проблеми .. но аз така и така съм поканен ... не мисля че ще има проблем ... и друг път да дойда и да те посетя. - казах като погледа ми минаваше по тялото й.
    - Или следващия път в домът ти ще има друг вампир ... - засмях се.
    - .. но не мисля че ще направиш същата грешка.

Натали Снейк
    romance girl
    romance girl
    Натали Снейк

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   EmptyСъб Юни 18, 2011 6:37 pm

Преглътнах.
    -Какво искаш от мен? Защо изобщо ми помогна пред къщата? -Взирах се в очите му, които сякаш хипнотизираха с тези толкова красиви искрици вътре.
    Не можех да помръдна и да спра да се взирам.
    Сложих ръка на врата си, като бъро си припомних какъв е и какво може да ми направи. Обърнах се с гръб, като погледнах прозореца.
    Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Всекидневната    Всекидневната                   Empty

Всекидневната
    Върнете се в началото 
    Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
     Similar topics
    -
    » Всекидневната

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
    The Gates :: The Gates/Портите :: Къщите.. :: В края на града.. :: Къщата на Натали Снейк :: Първия етаж-
    Идете на: