The Gates
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Gates

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Реклама на блогове,форуми и сайтове.
Водопада.. - Page 2 EmptyЧет Юли 07, 2011 4:20 pm by Анджелика Слайд

» Търся си ...
Водопада.. - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 8:26 pm by Катрин Пиърс

» Еймили Фюгърстън
Водопада.. - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 3:25 pm by Натали Снейк

» Малкият плаж
Водопада.. - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 1:55 pm by Дийн Уинчестър

» Индивидуални рангове за всеки герой..
Водопада.. - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 12:18 pm by Катрин Пиърс

» ТЪРСИМ ЕКИП ЗА ФОРУМА
Водопада.. - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 11:43 am by Натали Снейк

» Търся си другарче за Рп..
Водопада.. - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 11:54 pm by Елена Гилбърт

» Къщата на Катрин Пиърс
Водопада.. - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 7:56 pm by Катрин Пиърс

» Катрин Пиърс
Водопада.. - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 7:45 pm by Натали Снейк

Top posters
Faye Williams (115)
Водопада.. - Page 2 I_vote_lcapВодопада.. - Page 2 I_voting_barВодопада.. - Page 2 I_vote_rcap 
Дийн Уинчестър (80)
Водопада.. - Page 2 I_vote_lcapВодопада.. - Page 2 I_voting_barВодопада.. - Page 2 I_vote_rcap 
Натали Снейк (75)
Анджелика Слайд (66)
Александра Стивънс (55)
Andie Bates (39)
Иън Стоун (22)
Стефан Блек (15)
Катрин Пиърс (15)
Chelsea Parker (14)

Водопада..

Go down 
3 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Faye Williams
unpredictable
unpredictable
Faye Williams

Брой мнения : 115

Водопада.. - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Водопада..   Водопада.. - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 8:09 pm

Засмях се след него. Това момче правеше чудеса. Караше ме да се смея,да се усмихвам. Неща които не присъстваха в моя живот преди. Преобърнах го,без ад спирам да извивам тялото си ту нежно,ту бързо.Наведох се за да си открадна една малка целувка. не знаех почти нищо за него,както и той за мен,но все пак усещах странното привличане.
Белегът на корема ми се виждаше,но не се тревожех от него,той едва ли го бе забелязал.
Започнах да правя смучки и по корема му,а след това целунах лявата страна на гръдния му кош,там от където се чуваше туптенето на неговото сърце.
- Прекрасна мелодия.. - промълвих тихо и нежно,а след това го целунах бавно.
Върнете се в началото Go down
Стефан Блек

Стефан Блек

Брой мнения : 15

ПисанеЗаглавие: Re: Водопада..   Водопада.. - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 8:11 pm

Усмихнах се на момичето .. но което знаех само името.
- Може би ти си виновна за тая мелодия .. - засмях се.
Движенията й бяха побъркващи , поне за мен.Притиснах я още по силно към себе си.Тялото й не спираше да прави движения .. ръцете ми не можеха да си намерят място.
Faye Williams
unpredictable
unpredictable
Faye Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Водопада..   Водопада.. - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 8:22 pm

Усмихнах се.. знаеше точно какво да кажа за да ме накара да се усмихна поне малко.
След като и двамата се изморихме,легнах до него и се сгуших.
- Ще ти разкажа за себе си,за да знаеш с какво странно момиче си имаш работа. Родена съм в ада,имам този белег на корема.. Кой знае защо е там. Била съм захвърлена в яма,докато един демон на име Ноа не ме е намерил. той в същност ме отгледа. Не желая да знам за родителите си.. Всеки в този град ме смята за безсърдечна. Нямам приятели,не допускам хората до себе си.. но ти явно си изключение. - погледнах го и отново се усмихнах незабележимо.
- Сега вече знаеш повече,не само името ми. - намигнах му и отпуснах глава върху гръдния му кош.
Стефан Блек

Стефан Блек

Брой мнения : 15

ПисанеЗаглавие: Re: Водопада..   Водопада.. - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 9:27 pm

Усмихнах й се.
- Да определено знам повече за теб .. - засмях се.
- Моята история е голяма обърквация дори и аз се обърквам когато си я спомня. - смигнах й.
След това я притиснах по силно към себе си.
Faye Williams
unpredictable
unpredictable
Faye Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Водопада..   Водопада.. - Page 2 EmptyСъб Юни 18, 2011 9:32 pm

Усмихнах се лекичко и се сгуших в тялото му. Ръката ми съвсем леко галеше плочките му.
Беше необичайно студена,но не се тревожех,по някой път ставаше така.
- Какво обичаш да правиш през свободното си време? Освен да пленяваш женски сърца? - попитах и се засмях.
това беше един нормален въпрос,които всеки задаваше,за това реших да не го пропусна.
- Между другото.. имаш прекрасни очи. - казах с леката си усмивка на лицето.
Дори не бях забелязала че се е стъмнило.
- Искаш ли да отидем у дома? - попитах и целунах бузата му.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Водопада..   Водопада.. - Page 2 Empty

Водопада..
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The Gates :: The Gates/Портите :: Покрайнините-
Идете на: