Latest topics | » Реклама на блогове,форуми и сайтове.Чет Юли 07, 2011 4:20 pm by Анджелика Слайд» Търся си ... Чет Юни 23, 2011 8:26 pm by Катрин Пиърс» Еймили ФюгърстънЧет Юни 23, 2011 3:25 pm by Натали Снейк» Малкият плажЧет Юни 23, 2011 1:55 pm by Дийн Уинчестър» Индивидуални рангове за всеки герой.. Чет Юни 23, 2011 12:18 pm by Катрин Пиърс» ТЪРСИМ ЕКИП ЗА ФОРУМА Чет Юни 23, 2011 11:43 am by Натали Снейк» Търся си другарче за Рп.. Сря Юни 22, 2011 11:54 pm by Елена Гилбърт» Къщата на Катрин ПиърсСря Юни 22, 2011 7:56 pm by Катрин Пиърс» Катрин ПиърсСря Юни 22, 2011 7:45 pm by Натали Снейк |
|
| Водопада.. | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Faye Williams unpredictable
Брой мнения : 115 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 8:09 pm | |
| Засмях се след него. Това момче правеше чудеса. Караше ме да се смея,да се усмихвам. Неща които не присъстваха в моя живот преди. Преобърнах го,без ад спирам да извивам тялото си ту нежно,ту бързо.Наведох се за да си открадна една малка целувка. не знаех почти нищо за него,както и той за мен,но все пак усещах странното привличане. Белегът на корема ми се виждаше,но не се тревожех от него,той едва ли го бе забелязал. Започнах да правя смучки и по корема му,а след това целунах лявата страна на гръдния му кош,там от където се чуваше туптенето на неговото сърце. - Прекрасна мелодия.. - промълвих тихо и нежно,а след това го целунах бавно. | |
| | | Стефан Блек
Брой мнения : 15 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 8:11 pm | |
| Усмихнах се на момичето .. но което знаех само името. - Може би ти си виновна за тая мелодия .. - засмях се. Движенията й бяха побъркващи , поне за мен.Притиснах я още по силно към себе си.Тялото й не спираше да прави движения .. ръцете ми не можеха да си намерят място. | |
| | | Faye Williams unpredictable
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 8:22 pm | |
| Усмихнах се.. знаеше точно какво да кажа за да ме накара да се усмихна поне малко. След като и двамата се изморихме,легнах до него и се сгуших. - Ще ти разкажа за себе си,за да знаеш с какво странно момиче си имаш работа. Родена съм в ада,имам този белег на корема.. Кой знае защо е там. Била съм захвърлена в яма,докато един демон на име Ноа не ме е намерил. той в същност ме отгледа. Не желая да знам за родителите си.. Всеки в този град ме смята за безсърдечна. Нямам приятели,не допускам хората до себе си.. но ти явно си изключение. - погледнах го и отново се усмихнах незабележимо. - Сега вече знаеш повече,не само името ми. - намигнах му и отпуснах глава върху гръдния му кош. | |
| | | Стефан Блек
Брой мнения : 15 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 9:27 pm | |
| Усмихнах й се. - Да определено знам повече за теб .. - засмях се. - Моята история е голяма обърквация дори и аз се обърквам когато си я спомня. - смигнах й. След това я притиснах по силно към себе си. | |
| | | Faye Williams unpredictable
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 9:32 pm | |
| Усмихнах се лекичко и се сгуших в тялото му. Ръката ми съвсем леко галеше плочките му. Беше необичайно студена,но не се тревожех,по някой път ставаше така. - Какво обичаш да правиш през свободното си време? Освен да пленяваш женски сърца? - попитах и се засмях. това беше един нормален въпрос,които всеки задаваше,за това реших да не го пропусна. - Между другото.. имаш прекрасни очи. - казах с леката си усмивка на лицето. Дори не бях забелязала че се е стъмнило. - Искаш ли да отидем у дома? - попитах и целунах бузата му. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Водопада.. | |
| |
| | | | Водопада.. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |