| Водопада.. | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Натали Снейк romance girl
Брой мнения : 75 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 1:06 pm | |
| | |
|
| |
Faye Williams unpredictable
Брой мнения : 115 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 2:43 pm | |
| Днес беше хубав ден,защо ли? Не бяхме на училище. Беше ми писнало всеки да ме гледа на криво. Да си гледат работата,мога и без тях. както винаги сама излязох на разходка. Ноа се бе запилял някъде,бог знае къде. Обичах да ходя при водопада,единственото място на което наистина мога да остана сама. Всеки знаеше че обичах да стоя сама,такава си бях.. Защо ми бяха други? Стигнах до водопада и седнах близо до водата,извадих цигарите си и с едно докосване я запалих. Усетих стъпки зад себе си,но не се обърнах,дръпнах си от цигарата,а след това усетих че някакво момче вече седи до мен. Беше демон,също като мен.. Голяма утеха. Точно когато бях на път да се развикам го погледнах.. Беше страшно красив. Веднага отместих поглед без да казвам нещо. | |
|
| |
Стефан Блек
Брой мнения : 15 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 2:50 pm | |
| Една разходка нямаше да ми се отрази зле.Затова излязох от къщи и тръгнах на някъде,дори и аз самия не знам на къде.Стигнах до водопада и видях някакво момиче.Усетих,че беше също като мен демон.Закрачих към нея и не след дълго седнах до нея.Мисля,че беше готова да ми се развика .. но нещо я спря.Погледнах я .. момичето определено си го биваше,беше прекрасна. - Демон пушач .. - засмях се. Може би това нямаше да мине ... щеше да ме помисли за идиот. - Стефан .. - подадох си ръката . - .. а красивото момиче до мен е ? - попитах я и зачаках отговора й. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 2:55 pm | |
| След като извърнах поглед настрани го чух да казва нещо от сорта" демон пушач",а той не пушеше ли? Ако не изпускаше много. Погледнах го и дръпнах от цигарата си,поех ръката му и я стиснах леко : - Фей,приятно ми е Стефан. - представих се на красивия демон. Определено знаеше как да прави комплименти. - И не съм чак толкова красива,но благодаря. Какво те води насам? - попитах и повдигнах едната си вежда любопитно. Започнах да разглеждам чертите му внимателно. имаше пленяващи изумрудени очи,а лицето му беше просто прекрасно. | |
|
| |
Стефан Блек
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 3:01 pm | |
| Отново огледах момичето , което беше седнало де мен.След като каза , че не е била толкова красива .. не бях много съгласен с това. - Какво ме води насам .. - повторих въпроса й. Не знаех какво да кажа,защото нямах никаква представа къде щях да съм сега .. след като излязох от вкъщи. - Просто реших да се разходя .. и ако имах представа , че щях да срещна такъв красив демон .. щях да се наканя от по рано. - засмях се. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 3:07 pm | |
| Не се разсмивах често,но това определено ме накара да се засмея. - И плюс това накара този демон да се разсмее,а това е рядко явление. - изгасих цигарата си и докоснах леко водата. Беше хладка,такава каквато я харесвах. Без да се замислям с едно бързо движение вече бях вътре. Доплувах до мястото където седеше Стефан,оставайки във водата. - Ще ми разкажеш ли за себе си или предпочиташ да поддържаш визията на секси мистериозен тип? - попитах. Определено беше секси и красив,а момчетата в този град определено не ми правеха такова впечатление от първия път. | |
|
| |
Стефан Блек
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 3:12 pm | |
| Усмихнах й се. - Секси мистериозен тип? - засмях се. - Не мисле ,че говориш за мен.- погледнах я. Беше толкова секси във водата.. можеше да привлече всяко око.Независимо дали ще се момичета или момчета.А определбено моето го привличаше в двойни дози. - Но май .. ще си остана с мистериозния тип . - смигнах й. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 3:17 pm | |
| - Не виждам друго красиво и секси момче пред себе си. - отвърнах след като реши да отрече това което казах. Определено не обичах да ми възразяват,но на него му беше позволено. - Тогава.. ще се опитам да по гадая. - пуснах се от брега,а водата носеше тялото ми бавно. - Ти си секси демон,дошъл тук за да продължи да събира момичешките сърца. Не харесва да му правят комплименти и може би не пуши. - погледнах го,а устните ми се изкривиха в лека усмивка. - Ще дойдеш ли или ти е добре там? - попитах с някак си нетърпелив тон. | |
|
| |
Стефан Блек
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 3:24 pm | |
| След като започна да гадае , както тя каза на лицето ми постенеппо започна да се появява усмивка.След това спря с гадаенето и ме попита дали ще вляза при нея .. или ще си остана на брега. - Как мога да откажа на такъв сексапилен демон ? - попитах я не исках да ми отговаря. След като вече бях във водата се приближих към нея. - Половината от нещата си олучи .. - засмях се. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 3:28 pm | |
| Усмихнах се съвсем леко,типичната за мен усмивка. Придърпах го по-близо до себе си и казах : - Значи няма да възразиш ако примерно реша да те целуна или да направя нещо друго с теб? - попитах в дяволската си усмивчица. - Само че.. трудно ще вземеш моето сърце красавецо. - след тези думи целунах леко устните му. Не се давах лесно на никого,нямах близки хора до себе си,имах само Ноа и Алекс. Отдръпнах се внимателно след кратката целувчица и отново "легнах" пред него,чакайки отговорите му. | |
|
| |
Стефан Блек
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 3:32 pm | |
| След като тя отдели устните си от моите не знаех какво да кажа .. нито как да риагирам. - Определено няма да възразя и на още една целувка .. - усмихнах й се. Не знам какво ми ставаше ... но чувствах някак си различно. - А относто това за сърцето ... - усмивката ми стана още по широка. - ... не бъди толкова сигурна . - засмях се. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 3:38 pm | |
| Засмях се и го дръпнах във водата при себе си. Прилепих тялото му до своето,а лицата ни бяха на сантиметри едно от друго : - Ти си бил и много самоуверен.. - а след това го целунах,този път нормална и по-страстна целувка. След това отделих тялото си от неговото и се усмихнах доволно. Опръсках го съвсем леко,а след това се усмихнах още по-доволно. - Да видим.. красив , секси и мистериозен демон иска точно моето сърце.. защо? В колекцията ти сигурно има много. - отбелязах с закачлив тон. | |
|
| |
Стефан Блек
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 3:42 pm | |
| След като каза това за сърцето и а и след това за колекцията се засмях. - Не мисля , че имам колекция .. - погледнах я. - Но твоето сърце определено ми допада и мога да започна колекцията си с него . - казах като започнах да се приближадам към нея. - Има може би не искаш сърцето ти да бъде първо в колекцията на мистериозния демон ? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 3:52 pm | |
| Усмихнах се и на своя страна също се приближих до него : - Ако красивия демон също даде своето сърце,не бих оказала да подаря моето. - придърпах го внимателно и го целунах бавно,а постепенно целувката ставаше по-страстна. Обвих ръце около гърбът му,а след това целунах някой части от вратът му и го погледнах. - Харесваш ми мистериозно секси демоне. - това също беше едно малко постижение за него. Трудно харесвах някого,трудно дори допусках някого толкова близо,но нещо ми подсказваше че си заслужаваше да го направя. Нямах интерес да разказвам историята си,беше прекалено скучна. | |
|
| |
Стефан Блек
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 3:55 pm | |
| Тя се приближи до мен и ме целуна първоначално а след това целувките й минаха по вратът ми. - А ти определено не си поплуваш спрямо срещуположния пол. - засмях се. - А казваш че трудно би ми дала сърцето си .. - казах като я целунах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 4:02 pm | |
| - Поправка,не си по плювам с теб. - усмихнах се и отново го целунах. Неусетно как паднахме на брегът,аз бях върху него,целувайки го. Роклята ми цялата бе прилепнала,но това не беше проблем за мен,а явно и за него не беше. - Ще видим колко лесно ще го вземеш това сърце.. - засмях се леко. Повечето хора смятаха че нямам сърце. Може би той щеше да го събуди? Премахнах тениската му с лекота и започнах да целувам нежно гръдния му кош. След известно време го погледнах с лека усмивка : - Явно и ти лесно ще си дадеш сърцето,а красавецо? | |
|
| |
Стефан Блек
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 4:07 pm | |
| - Така като гледам .. вече е дадено. - засмях се. Роклята й беше полепнала по нея.Това страшно много ме привличаше.Ръцете ми започнаха леко да я повдигам. - Надявам се да взема твоето сърце така лесно както ти моето .. иначе няма да е по правилата. - засмях се. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 4:29 pm | |
| Целунах го и прошепнах в ушето му : - Дано да е лесно красавецо.. - а след това свалих роклята си оставайки единствено по бельо. Продължих с целувките по гръдния кош,докато не стигнах до плочките му. Имаше чудесно оформени плочки.Ръцете ми се плъзнаха надолу,разкопчавайки съвсем бавно дънките му. Напрежението винаги беше голямо удоволствие,поне за мен. След като махнах дънките,а след това и останалото,бях единствената с някакво бельо. Обичах да отбягвам правилата. Ръцете ми внимателно започнаха да галят неговото приятелче. След известно време подобно мъчение устните ми започнаха да го целуват бавно и внимателно.А след това включих и върхът на езика си,за да направя нещата по измъчващи и бавни. Това беше добре за него защото повече време щеше да изпитва удоволствие,както и аз. Не след дълго се залових със същинската част. След това започнах отново да целувам корема му.
| |
|
| |
Стефан Блек
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 4:39 pm | |
| Ако винаги запознанствата ми бяха тавика ... Определено тя знаеш какво правеше .. и също така знаеш как да го направи.Не исках да я спирам с това с което беше започнала.Единственото нещо което можеше да направя сега е да .. се наслаждавам на удоволствието което тя ми доставяше.Затворих очи .. и ръката ми се озова на главата й. След време я продърпах нагоре ... не беше редно само ся да ми доставя удоволствие.Преобърнах я и започнах да слезам все по надолу .. и целувки по тялото й докато не стигнах до определеното от мен място. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 4:48 pm | |
| Целувах шията му,а след като отиде по,надолу единствено можех да милвам главата му. Наслаждавах се на това което правеше. Определено нямаше да ми е лесно да го забравя,и плана му за завладяване на сърцето ми щеше да е успешен. - Явно си прекрасен във всяко отношение. - измърках гальовно,а след това се изкикотих. Прокарвах нежно ръка през косата му,а цялото ми тяло вече беше настръхнало. Все едно горях,както никога до сега. | |
|
| |
Стефан Блек
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 4:54 pm | |
| Усетих как тялтото й настръхна.Дигнах се нагоре,като едната ми ръка остана долу и започна да прави въртеливи движения.След като бях горе ,започнах да я целувам,а после слязох съвсем лека надолу и езика ми започна да се омотава около зърната й.Не след дълго проникнах в нея и пръсти.Движенията ми бяха .. бързи и въртеливи.А след това проникнах в нея .. не с пръсти.Бавно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 5:10 pm | |
| Ръцете му бяха нежни,а пръстите изящни. Перфектно момче. Стенанията ми бяха тихи и все пак огласяваха малката околност в която се намирахме. Придърпах го към себе си и го целунах нежно,а след това започнах да целувам и вратът му. Когато проникна в мен изстенах силно,а тялото ми автоматично започна да се превива в същото темпо на неговото тяло. Прокарах ръката си внимателно по гърбът му,карайки го да изпита огнено удоволствие. Това че владеех огъня ми помагаше,бях научила как да го превръщам в удоволствие в секса. - Е мистериозни красавецо,нашето запознанство май ви хареса. - попитах шепнейки в ушето му,а след това започнах да прав смучки из вратът му. | |
|
| |
Стефан Блек
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 5:16 pm | |
| Усмихнах се и се приближих до нея още по близо. - Определено ми харесва и то много. - отбелязах като я целунах и проникнах в нея още по дълбоко. Ръцете ми се озавах на талията й .. и послепенно се качваха нагоре към гърдите й,а после рязко се спуснаха надолу. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 5:23 pm | |
| Хванах внимателно ръцете му и целунах всеки един пръст,много бавно,докато тялото ми се извиваше,доставяйки му удоволствие. Поставих ръцете му върху гърдите си,можеше да се забавлява с тях колкото пожелае,все пак той щеше да е този на когото щях да принадлежа. - Определено знаеш как да накараш едно момиче лесно да даде сърцето си Стефан.. - прошепнах,а след това погалих нужно бузите му. обичах нежните ласки,както всички други. Опрях челото си до неговото,а след това впих устни в неговите,бяха толкова сладки че никога нямаше да ми омръзнат. | |
|
| |
Стефан Блек
| Заглавие: Re: Водопада.. Съб Юни 18, 2011 8:01 pm | |
| Погледнах я а след това я целунах. - Твоето малко по трудно го взех .... - засмях се но не спирах да я целувам. С всяко едно движения тя и аз правехме проникването да става все по дълбоко а аз чувах само стетанията й.Които страшно много ми допадаха. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Водопада.. | |
| |
|
| |
| Водопада.. | |
|