The Gates
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Gates

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Similar topics
    Latest topics
    » Реклама на блогове,форуми и сайтове.
    New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyЧет Юли 07, 2011 4:20 pm by Анджелика Слайд

» Търся си ...
    New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 8:26 pm by Катрин Пиърс

» Еймили Фюгърстън
    New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 3:25 pm by Натали Снейк

» Малкият плаж
    New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 1:55 pm by Дийн Уинчестър

» Индивидуални рангове за всеки герой..
    New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 12:18 pm by Катрин Пиърс

» ТЪРСИМ ЕКИП ЗА ФОРУМА
    New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyЧет Юни 23, 2011 11:43 am by Натали Снейк

» Търся си другарче за Рп..
    New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 11:54 pm by Елена Гилбърт

» Къщата на Катрин Пиърс
    New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 7:56 pm by Катрин Пиърс

» Катрин Пиърс
    New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyСря Юни 22, 2011 7:45 pm by Натали Снейк

Top posters
    Faye Williams (115)
    New York 2002 - In the Night - Page 2 I_vote_lcapNew York 2002 - In the Night - Page 2 I_voting_barNew York 2002 - In the Night - Page 2 I_vote_rcap 
    Дийн Уинчестър (80)
    New York 2002 - In the Night - Page 2 I_vote_lcapNew York 2002 - In the Night - Page 2 I_voting_barNew York 2002 - In the Night - Page 2 I_vote_rcap 
    Натали Снейк (75)
    Анджелика Слайд (66)
    Александра Стивънс (55)
    Andie Bates (39)
    Иън Стоун (22)
    Стефан Блек (15)
    Катрин Пиърс (15)
    Chelsea Parker (14)

New York 2002 - In the Night

Go down 
    2 posters
    Иди на страница : Previous  1, 2
    АвторСъобщение
    Анджелика Слайд
    mystic lover
    mystic lover
    Анджелика Слайд

Брой мнения : 66

New York 2002 - In the Night - Page 2 Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 9:49 am

Перцето ме гъделичкаше сладко отвътре, а Дийн ме гледаше как се наслаждавам. След като той извади перцето, аз го взех и казах:
    -Нали не искаше да си моя играчка?
    Обвих още по-здраво краката си около него и го целунах, като езикът ми правеше различни бързи или плавни движиния. Тогава се отлепих от него и се наведох. Погалих приятеля му и започнах да си играя с него, като в същото време спусках перцето по тялото му. Приятелят му набъбваше, а игрите ми с него ставаха все по-палави и палави...все по-бързи и бързи.
    Върнете се в началото Go down
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

Брой мнения : 80

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 9:58 am

Той се усмихна и каза:
    -Добре... искаш да съм палав.. ще го получиш.. - той се завъртя така че тя да е към сетаната и махна гащичките й.. след това и свойте боксерки. Захвърли ги на някъде и каза:
    -Сега.. ще те заболи - но не от това, че щеше да навлезе в нея, а по начина. Стисна я здраво за крилата и я натисна надолу. Точно към малкия си приятел.. тя усети болката в гърпа си от ръцете му, но след това.. усети и как рязко той навлезе навътре в нея. Усмихнах се самодоволно и стоях на милиметри от нея. Дразнех я с дъха си и я попитах.
    -Е? Ще летим ли - след тези думи той стисна по-силно крилата й и я натисна надолу, като започна да я притиска към стената, а пениса му да навлиза дълбоко в нея, колкото може..
    Анджелика Слайд
    mystic lover
    mystic lover
    Анджелика Слайд

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 10:06 am

Имаше някаква необикновена сила в него...Никой, с който съм била преди, не ме изпиваше така отвътре. Чуствах и страшна болка, но и неописуема наслада. Усещах дъха му до врата си.
    -Може и да си заслужиш титлата за най-добър любовник!-усмихнах се леко, а той продължи да навлиза в мен
    колкото се може по-дълбоко.
    -Сигурен ли си, че си човек!? Един обикновен човек не може такива неща...-допълних аз. Притиснах го още към себе си и сложих ръцете му на кръста си.
    -Готов ли си за полета?-попитах самодоволно.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 10:08 am

Той я целуна страстно, като езичето му се заигра с нейното. Ръцете му я хванаха за дупето, а достойнството му беше, колкото се може навътре в нея. Тя можеше да го усети там.. където го искаше. Бавно се отлепи и каза:
    -Може би.. - след това я целуна отново и натисна с ръце тялото й към своето. Извъртя се леко и тя усети, че той навлезе още по-навътре. Отлепи отново устните си и допълни:
    -Вече съм готов..
    Анджелика Слайд
    mystic lover
    mystic lover
    Анджелика Слайд

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 10:17 am

Ухилих се тъповато. Той бе толкова навлязал в мен, че можех да усетя всяка частица от него...всяка фибра. Разтръсках крилата си, размахах ги леко и се засилих. Двете слепени голи тела се издигнаха нагоре към небето, а аз продължавах да стена от удоволствие. Молех се повечето хора да спят, защото щяха да припаднат ако ни видят. За по-малко от минута се бяхме издигнали до покрива. Приземих се малко лошо, но бях в такъв екстаз, че едва дишах...Не можех да мисля. Усетих твърдата повърхност на покрива и двамата станахме малко мръсни.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 10:24 am

При приземяването тя усети, че се притиснах към нея. Тялото и ме притисна към земята и аз навлязох докрай в нея. Усещаше възбудата и болката в едно. Имах чувството, че ще я разкъсам отвътре, а още не бяхме започнали. Отпуснах се на земята и казах:
    –Яхни ме..... накарай ме да полудея от кеф - след тези думи се усмихнах и казах:
    -И ще ти върна удолволствието в двойна доза - засмях се и попитах:
    -Или си доста неопитна в това??
    Анджелика Слайд
    mystic lover
    mystic lover
    Анджелика Слайд

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 1:00 pm

Усещах учестения му пулс...Усещах ритъма на движенията му. Започнах да ги следвам, като увеличавах скоростта. В същото време го целувах палаво с език.
    Движенията ни ставаха все по-бързи и по-силни, и двамата усещахме страстта, напрежението, удоволствието, но аз усещах и болката, която обаче нямаше значение. Легнали на покрива, ние се наслаждавахме един на друг. Вятърът духаше косите ми и те се спускаха върху тялото на Дийн. Леко се отдръпнах от него, разроших косата си назад и езика ми палаво започна да се спуска надолу по горещото му тяло, докато не достигна приятелчето му...

-Предполагам, че не искаш да спра-и го погледнах въпросително.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 1:33 pm

Той я погледна и каза:
    -Не ме бърка.. но предполагам, че ти искаш да продължиш.. - след тези думи той се отпусна и загледа небето.. беше ярко и красиво. Забеляза, че нощната светлина осветява и двамата, а красивите и бели крила лъщяха на лунната светлина. Погледна я и усети косата й и устните й, който палаво го гъделичкаха и дразнеха отдолу.. Той чакаше и чакаше да види дали тя ще започне или само ще го дразни..
    Анджелика Слайд
    mystic lover
    mystic lover
    Анджелика Слайд

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 1:45 pm

Забелязах как ме гледаше той и как нетърпеливо чакаше да започна.
    -И за мен няма огромно значение...Едни ягодки със сметана или един сладолед може да ми запълнят времето.-казах спокойно.
    После нежно езикът ми започна да играе с приятеля на Дийн. Правеше въртеливи...спираловидни движения...или направо устата ми го поемаше целия. Движех устата си напред назад, като понякога леко захапвах приятеля му. В същото време ръцете ми се движеха по тялото му и от време на време го хващах силно, където ми падне. Обожавах добре оформените му плочки...
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 1:56 pm

Стиснах с ръце, но около мен беше само прашния покрив. Тя започна с палавите движения с език, а след това го погълна. Ръката ми се приближи към косата й и я погалих, а след това я притиснах към тялото си. Погълна го целия и я оставих сама да избере движението. Не исках да я притискам за това погалих ръцете й и се отпусах на покрива. Усмихнах се и казах:
    -Само това ли?? А какво ще кажеш да си вземеш една специална сметана от мен?
    Анджелика Слайд
    mystic lover
    mystic lover
    Анджелика Слайд

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 2:35 pm

Погледнах го. Беше се проснал като мъртвец. Извадих приятелчето от устата си и започнах да му доставям удоволствие с ръка. После добавих:
    -Ей..Дийн! Да не умря бе!-и се засмях. След това отново го погълнах и движенията ми се ускоряваха с всяка стотна. Усещах как потта ми се спускаше от врата, но продължих...Още по-нахъсано. Погледнах го отново и едва промълвих:
    -Зависи дали тази сметана си заслужава!-и продължих с игрите.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 3:02 pm

Усмихнах се и казах:
    -Не съм умря.. представих си как обти правя кеск със тази сметана - след тези думи той продъжи да се наслаждава на езичето си.Движенията и бяха бързи и груби и това му харесваше. Усещаше кулминационният момент. Можеше да издържи още.. да я накара да се мъчи, за да го накара да свърши, но реши да и дари от своята сметана. Ръцете му я хванаха за косата и я притиснаха към тялото му. Пениса му навлезе още по на дълбоко в устата й той се отпусна, като издиша от удоволствние а топлата му сперма се разпространи по гърлото й. Той се усмихна самодоволно и бавно отпусна захвата си, като попита:
    -Искаш ли още.. от сметаната ?? - и бавно я погали по косата с ръце.
    Анджелика Слайд
    mystic lover
    mystic lover
    Анджелика Слайд

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 3:18 pm

Усмихнах се. Хареса ми, че той искаше да ми достави удоволствие. Покачих се нагоре към устните му. Целунах го плавно и дълго, като после тихо прошепнах на ухото ми:
    -Хареса ми Дийн!-захапах пак ухото му, разроших косата му и станах от него. Огледах се и размахах крилата си. Покрих голото си тяло с тях...Тръгнах към ръба на покрива, но се обърнах.
    -Дийн, аз обичам да оставям нещата почти завършени. Искам да оставя в теб спомена за нещо и ако след години пак се срещнем, да има какво да завършиш.-казах и му смигнах.
    -Ако желаеш мога да остана още малко...но не толкова, че да ме забравиш до следващия път-останах да чакам отговора му.
    Дийн Уинчестър
    bad boy
    bad boy
    Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 3:26 pm

Той се изправи и каза:
    -Ще се надявам да се срещнем отново - след тези думи тръгна към вратата на покрива и се обърна като допълни:
    -Тогава ще довършим нещата - след тези думи влезе чистогол в хотела от покрива и слезе до етажа си. Влезе в стаята, като влезе в банята и започна да се къпе. Излезе от нея, обу си боксерки и легна отново под завивките, но този път найстина затвори очи и се опита да заспи..
    Анджелика Слайд
    mystic lover
    mystic lover
    Анджелика Слайд

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 EmptyВто Юни 21, 2011 3:41 pm

Като тръгваше аз му казах:
    -Има нещо в теб Дийн. Нещо различно...Нещо повече от невероятен любовник.-и му пратих въздушна целувка. Не бях сигурна дали ме чу, но бях сигурна че това което казах бе истина.
    Хвърлих се от покрива и полетях към стаята, като преди това пообиколих града-чисто гола. Когато се промъкнах през терасата, Дийн се къпеше. Свих си крилата. Облякох се с една къса цветна рокля, сложих си сутиен и бикини, обух любимите си обувки на висок ток и си приготвих багажа. Изнесох го пред рецепцията и се върнах в стаята. Там Дийн спеше...Приближих се, целунах го леко и казах:
    -До скоро Дийн! Аз ще пътувам през нощта...
    Взех си и дамската чанта и на вратата допълних:
    -И да не ме забравиш! Ще чакам да довършим...-и излязох от стаята. Не бях сигурна дали той си прекара добре, но за мен бе страхотна вечер. Взех си всичко и се качих в едно такси, погледнах нагоре към стаята...
    Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: New York 2002 - In the Night   New York 2002 - In the Night - Page 2 Empty

New York 2002 - In the Night
    Върнете се в началото 
    Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
     Similar topics
    -
    » Дискотека "Saturday night"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
    The Gates :: В миналото..-
    Идете на: