| New York 2002 - In the Night | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър bad boy
Брой мнения : 80 Join date : 19.06.2011
| |
| |
Анджелика Слайд mystic lover
Брой мнения : 66 Join date : 19.06.2011
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 8:26 pm | |
| Бях отседнала в един хотел, отново лутаща се из различни места. Стаята ми беше двойна, но второто легло бе празно. Нямах забавление тази вечер...Примирих се и реших да си взема една вана. Водата бе толкова топла и приятна, че замалко да заспя. Тялото ми се наслаждаваше на балончетата пяна, които ме покриваха цялата. По едно време дочух някакъв шум, но не му обърнах внимание. Реших, че дългата баня трябва да приключва, дори и да не исках. Станах бавно и всичко наоколо стана мокро. Обвих парещото си тяло с бяла кърпа и разтръсках коса като кученце. Запътих се към леглото ми, до което беше куфарът ми, за да си взема бельото. Тогава някой отвори вратата и аз замалко да изтърва кърпата си. Срещу мен стоеше един висок, сексапилен мъж, който ме оглеждаше от глава до пети... | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 8:30 pm | |
| Той остана на вратата и държеше дръжката. Тя го забеляза. Беше леко мръсен. Не много изтощен. С дънки, разкопчана риза и можеше да види част от тялото му. Погледа му се плъзна от краката, по кърпата, към очите й. Усмихна се и каза: -Явно господ е милостив, защото тази вечер съм късметлия - затвори вратата и остави сака си до другото легло. Без да и обръща внимание сабу обувките си, изправи се и съблече и ризата, след това без притеснение свали и дънките. Обърна се към нея и каза: -Аз мисля да си взема душ - без да му мисли след секунда беше чисто гол. Влезе в банята и започна да се къпе. Дори и не заключи вратата, като остави дрехите си на леглото... | |
|
| |
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 8:38 pm | |
| Засмях се. Може би щях да имам късмет тази вечер. Но тъй като исках да се позабавлявам аз се приближих до вратата на банята, погледа ми се плъзна по тялото на неканения гост и ръката ми се насочи към него. Съсредоточих енергията си...Използвах криокинеза. Усмивката ми стана още по-широка, когато видях изражението му. От душа вместо топла вода, се сипеше лед. Без проблем го превърнах и не ме беше страх какво ще си помисли той. Беше ми забавно, само това имаше значение сега. Изсмях се още веднъж, но по- силно и казах: -Студено ли стана, миличък? | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 8:42 pm | |
| Дийн потрепери и излезе от душа. Тя видя, че той държеше пистолет.. Колтът. Беше го насочил към нея и каза: -Кажи какво си ти, ако ти се живее.. - след тези думи се усмихна и попита: -Топло ли ти стана, миличка??? - след което тя видя пламъка в очите му и си личеше, че не му пука да натисне спусака, а още по-малко му пукаше, че въобще не се е прикрил. Стоеше открит пред нея и каза: -1... | |
|
| |
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 8:49 pm | |
| -Без това животът ми няма много смисъл.-приближих се към него, усмихнах се и казах: -Просто един ангел...нищо повече. А ти си? Или предпочиташ да си останеш мъжът, който влиза в стаята на невинно момиче и превзема душа му. Засмях се. Леко завъртях ръката си и съсредоточих енеригята си, и ледът спря да пада. -Нямам намерение да създавам проблеми или да ти развалям явното настроение. Просто се забавлявам. Дано нямаш нищо против..-усмихнах се леко. -Желаеш ли нещо за пиене?-и посочих мини бара в ъгъла на стаята. | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 8:52 pm | |
| Той прибра колта и каза: -Аз... аз съм Дийн Уйнчестър... - след което погледна душа и каза: -Но.. вече се изкъпах и душа ти е свободен, ако ти трябва - след тези думи той се приближи до леглото си. Обу си едни боксерки и каза: -А сега.. мисля да си лягам... - след тези думи той легна под завивките и се завъртя. Отпусна се и зачака да види кой ще направи първия ход. | |
|
| |
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 8:58 pm | |
| Зачудих се на акъла му. -Вече го използвах. Няма нужда.- затворих вратата на банята и отидох до мини бара. Наведох се, като с едната ръка придържах кърпата си. Сипах си малко бърбън в една чаша и се облегнах на прозореца. -Ее...Дийн, приятно ми е, дори и запознанството ни да беше неочаквано! Аз съм Ан-Джи.- погледнах го предизвикателно и отидох до куфара си. Взех си едни бикини и леко ги нахлузих. -Та...нали знаеш, че не можеш да ме разиграваш?-го запитах и го погледнах въпросително. | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:01 pm | |
| Той се завъртя и каза: -Моля? - след което надигна завивката и каза: -Защо не свалиш тази кърпа и не дойдеш да се гушнем... така ще ни е по-топло и на двамата, а и.. дължиш ми го.. преди малко ми замрази малкия приятел и сега.. умирам от студ.. - загледах я предизвикателно и попитах: -Идваш ли или ще си правиш компания с бърбана?? | |
|
| |
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:06 pm | |
| Приближих се към него, като оставих бърбъна до нощното шкафче. -Охо, налагаме се. Сигурен ли си, че си по-силен от бърбъна.-усмихнах се сладко и се облизах. -Нямах желание да замразя приятелчето й, но ти просто си влезе и се пъхна под душа, как очакваш да реагирам-казах тихо. Загледах се в очите на Дийн...о...той имаше невероятни опияняващи очи. Седнах до него и продължих да гледам очите му, като не продумвах нищо.. -Кой си ти Дийн?- най-накрая продумах | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:09 pm | |
| Той се усмихна и каза: -Приятеля на Кастиел.. "новия господ" .. .онзи, който върна Луцифер в клетката му, заедно с брат си.. - след тези думи я погледна и каза; -И най-добрия любовник, който може да намериш в тази страна - след тези думи се усмихна и каза: -Добре... понеже е доста студено, след ледения душ.. кажи ми.. имаш ли идеи как да се стопля?? | |
|
| |
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:17 pm | |
| -Ммм...бъркаш на доста места нали??? Създаваш каши...които трудно се оправят!-приближих се още. -Лошите момчета обикновено са най-добрите.-разроших леко косата си. Докоснах лицето му и за миг се качих върху него. Косите ми се спускаха и галеха лицето му.. -Да знаеш, методите ми са по-странни. Надявам се, че обичаш да летиш- бавно долепих усните си до неговите и се отдръпнах, за да оставя в него парещото усещане за нещо недовършено. -Ти си каубой! | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:20 pm | |
| Тя ме целуна и то някак си... недовършено. Ръцете ми я хванаха палаво за дупето и я придърпах към себе си. Усмихнах се и я целунах страстно, като езичето ми се заигра с нейното правейки спираловидни движениея. Обиколиха няколко пъти и се отлепих бавно от нея. Погледнах я в очите и казах: -Тогава.. дай ми крила и ще полетя - след тези думи я стиснах леко и попитах: -Е? Кое е най-странното нещо, което можеш да ми покажеш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:26 pm | |
| Изтръпнах при докосването му. Имаше нещо различно в него...Отвърнах на целувката и ръцете ми се спуснаха по перфектно оформеното му тяло. Езичето ми се вплиташе в неговото. Изпъхтях от удоволствие. Леко се отдръпнах. -Правила съм доста странни неща, но дали ги заслужаваш?-и се усмихнах. После пак го целунах страстно, като изцяло хвърлих завивката надалеч. Стиснах го леко за рамената, а езика ми продължаваше да си играе палаво. Между целувките едва прошепнах на ухото му. -Още ли не искаш бърбън? | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:29 pm | |
| Той стисна по силно с ръце и тя усети как пристите му се впиха в бузките на дупето й. Отговори на целувката и каза: -Не искам.. по-сладка си от бърбана - след тези думи прокара език по вратлето й и отново се върна на устните й. Усмихна се и попита: -А ти как мислиш? Дали заслужавам да ме поизмъчиш?? - след тези думи я погледна и каза: -Ако не го направиш ще те обадя на Кас.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:35 pm | |
| -Хаха...-изсмях се леко. Харесвах как той ме докосваше. Устите ми се впиха във врата му, а езичето ми се забавляваше чудесно. Плъзнах се нагоре към ухото му и леко го захапах... -Обичаш ли покриви?-хванах силно тялото му и забих леко нокти. Простенах от удоволствие...Беше ми зверски приятно! | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:38 pm | |
| Стиснах още по-силно а единият ми пръст навлезе в нея. Притиснах я към себе си и тя можеше да усети възбудата през боксерките ми. Усетих зъбките й в ухото ми и казах: -Покриви.. защо не... - след това я притиснах още по-силно и попита: -А защо не да опитаме направо на някоя тераса.. или пък.. където пожелаеш.. - след тези думи я погледнах в очите и допълних: -Аз ще съм играчката ти.. нали така?? | |
|
| |
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:45 pm | |
| Простенах доста силно. Приятелчето му се надигаше бавно. Усещах го толкова близо и толкова горещо. -Не пречи да е взаимно...-казах тихо. Досега не бях правила компромис, но може би беше време. -Надявам се, че си готов.-преди да успее да отговори, аз го хванах за врата и го дръпнах от леглото. Залепихме се на стъклото. Отворих вратата на терасата. Един студен полъх премина през мен...Целунах отново Дийн и бавно разтворих снежно-белите си крила. Притиснах го до себе си, приклекнах бавно и започнах да се издигам...Кърпата ми всеки миг щеше да падне. | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:47 pm | |
| Ръцете ми не се отлепиха от дупето й. Нахално размърдах пръста си в кръгови движения и казах: -И какво... няма да ме накажеш, че си играя с теб - рязко навлязох в нея с пръстчето си и допълних: -Защо не ми покажеш, колко лошо ангелче може да си, а ако ми хареса.. след това аз ще ти покажа, колко лошо момче мога да съм - след тези думи се подсмихнах и допълних: -Ще започваме ли? Или те е страх от последствията. | |
|
| |
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 9:55 pm | |
| -Защо да съм изплашена? Повярвай, мога да съм много лошо ангелче...-простенах още веднъж, заради пръстчето му което палаво играеше в мен. Хванах приятеля му с едната ръка, а другата обви тялото му. Засилих се и започнах да летя с пълна скорост нагоре, към луната. Крилата ми се движеха нагоре-надолу, а ръката ми си играеше с приятелчето. Когато се издигнахме над целия Ню Йорк, аз го целунах страстно и казах: -Миличък, натежаваш ми...Не се сърди, но.- преди да довърша, аз се изсмях и го пуснах надолу. Гледах как тялото му се свличаше и се спускаше. Завъртях се и се стрелнах надолу. Оставаха метри от падането му, но аз го хванах в последния момент. Целунах го и казах: -Не мисля, че съм лоша, нали? | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Пон Юни 20, 2011 10:07 pm | |
| Той се усмихна и каза: -Дори си доста миличка. - след тези думи прокара ръка между краката й и допълни: -Но аз мисля, че е време да свалиш тази кърпа - след тези думи тя усети как кърпата полетя надолу, а едната му ръка палаво масажираше дупето й. Другата стисна дясната й гърда и започна да си играе с нея, а устните му се залепиха за лявата й, засмука зърното й доста силно и го прехапа. Хапеше я и смучеше едновременно, за да и придаде болка и удоволствние. Изведнъж спря и каза: -Леко опарване.. и пауза.. - след тези думи я прегърна през кръста и каза: -Ще започваме ли или просто ще летим? | |
|
| |
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Вто Юни 21, 2011 7:28 am | |
| Усещането беше неописуемо. Видях как кърпата ми падна върху една кола и закри стъклото й. Навън бе хладно, но през тялото ми минаваха само топли вълни...даже парещи. -Не смятам само да летим.-казах аз и бързо се издигнах до нашата тераса. Тогава силно блъснах Дийн към стената на терасата и мазилката леко се отрони. Усмихнах му се и полетях към него. Приближих се достатъчно, за да усетя топлия му дъх. Обвих крака около кръста му и разроших косата му с пръсти. Целунах го страстно и добавих: -Нали си бил лошо момче?-и езичето ми се плъзна по тялото му. -Покажи ми.-казах задъхъно. | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Вто Юни 21, 2011 8:42 am | |
| Той се усмихна и каза: -Еми добре.. какво ще кажеш за... - ръцете му минаха по кръста й и бавно се насочиха към крилата й. Той ги погали и допълни: -Това - тогава придърпа крилата й.. да си играе с тях беше все едно да я вбеси до полуда, но той.. той просто ги галеше. Усмихна се самодоволно и допълни: -Това е най-нежната ти част.. нали? Крилата - след тези думи той продължи да ги гали, докато рязко не откъсна едно малко перце от тях. Бавно мина по тялото й с него и я попита: -Сега ми кажи... къде искаш да те заболи най-много, когато перцето мине - и той се насочи. Перцето я погали първо по дупето, след това щеше да се насочи към гърдите й, устните й, отново крилата й и накрая.. то щеше да я погъделичка между краката.. той само чакаше отговора й.. искаше да знае къде го желае в момента.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Вто Юни 21, 2011 9:33 am | |
| Мразех някой да ми пипа крилата. Просто ненавиждах...Ако някой друг от моите играчки за нощта ги бе пипнал, нямаше да се измъкне лесно. Но Дийн не бе играчка, беше нещо повече...И незнайно защо му разреших. Перцето, което откъсна мина по цялото ми тяло, а аз леко се надигах при всяко докосване, сякаш се гърчех от удоволствие. -Скъпи...смятам, че най-добрият любовник в страната би могъл да отгатне желанията на един ангел-промълвих бавно, докато се наслаждавах на това, което ми правеше. | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night Вто Юни 21, 2011 9:38 am | |
| Той се усмихна и каза: -Аз просто ти давам право на избор - след тези думи тя видя как облизвам перцето й и бавно започнах да я галя между краката с него. Усмихнах се самодоволно и попитах: -И какво?? Само аз ли ще си играя с теб или и ти ще покажеш нещо друго? - след тези думи той бавно прокара перцето в нея, колкото да навлезе съвсем малко и тя да го усети отвътре и рязко го извади, като допълни: -Така де... искаш ли да вляза по-навътре или.. направо да влизаме вътре? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: New York 2002 - In the Night | |
| |
|
| |
| New York 2002 - In the Night | |
|