| McDonalds | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Александра Стивънс cupcake girl
Брой мнения : 55 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: McDonalds Съб Юни 18, 2011 1:38 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 4:09 pm | |
| Поредния скучен ден който прекарах на моя облак.Реших да си похапна малко от моята любима храна.Станах от облака си и направих крачка напред започнах да падам надоло като косите ми се вееха във въздуха.Когато бях 20 метра над земята разперих своите бели пухкави крила и се понесох във въздуха.Все пак не исках да си счупя краката.Започнах да летя към мола по пътя хората не ме забелязваха,но аз тях да.АЗ им махах а те си говореха с тези до тях.Стигнах до мола и се приземих с плавни движения.Започнах да крача и след минута стигнах до Мак Доналдс.Отидох на касата и си поръчах едно детско меню.Платих на момичето зад касата и и се усмихнах мило.Седнах на една маса и започнах да си похапвам от картофките. | |
|
| |
Renata Will heartless bitch
Брой мнения : 11 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 4:25 pm | |
| Събудих се доста по-късно от обичайното.. Гладът ме мъчеше, а храната липсваше.. Въздъхнах тихо и облякох нещо на бързо.. Измих зъбите си старателно и се втурнах към МОЛ-а с надеждата да открия нещо вкусно за хапване.. По пътя си взех сутрешния вестник.. Отказах се да чета веднага щом прочетох заглавието.. Отново успяха да го намерят навреме.. Въздъхнах тихо и влязох в McDonalds.. Огледах масите и видях едно момиченце само.. Повдигнах рамене и поръчах първото, което видях.. Взех поръчката си и седнах до хлапето.. - Надявам се да нямаш против.. - измънках без особено да се интересувам от мнението й.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 4:33 pm | |
| -НЕ нямам.-Усмихнах се ми ло на момичето което седна до мен. -Аз съм Александра.-КАзах и подадох ръката си. Беше много красива,но видях в погледа и,че не я интересуваше моето мнение.Лошо за нея усещах,че е човек а аз лесно можех да я убия.ПОдсмихнах се и погледнах към рокличката си. -Много сте красива.-Усмихнах се мило като държах ръката си във въздуха. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 4:40 pm | |
| Усмихнах се привидно мило.. Поех малката й ръчичка в моята.. Имаше нежна кожа точно както би трябвало да бъде.. Кимнах леко.. Бях поласкана от думите.. Беше факт, че обожавах ласкателството, но не беше нужно малкото момиче да отбелязва всичко това.. - Рената.. - представих се и отново се усмихнах.. - Благодаря, Алекс.. Ти също си много красива.. - обясних тихичко и пуснах ръчичката й.. Усещах как започвах да се разтапям само при вида й.. Това бе детето, което можех да имам.. - Откъде си, Алекс.. ?? | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 4:49 pm | |
| -Аз съм от рая.-Изкикотих се и се усмихнах мило.СЯкаш и тя беше ангел паднал от небето но не беше тя беше обикновен човек. Днес беше наистина топло.Започнах да хапвам от моя сандвич беше толкова вкусен. Когато усетих,че по устата имах останал сос от картифките бързо взех сълфетката и го изтрих. Привърших със сандвича и се загледах в момичето втренчено...чак следминута-две забелязах,че я зяпам като пълен перко.Веднага погледнах земята. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 5:26 pm | |
| Погледнах момичето с леко повдигната вежда.. Очакваше се хлапе като нея да мисли за ангелчета и кукли.. Беше странно, че дори се учудвах.. Типичен детски акъл.. Повдигнах рамене и леко се приближих до нея.. - Аз пък съм от Ада.. - ухилих се и бавно започнах да ям от бургера си.. От време на време отпивах от горещото кафе на масата преглъщайки едва доловимо.. - Какво правите в Рая ? - попитах видимо заинтригувана.. Всъщност обаче осъзнавах, че се правя на клоун и се размеквам прекалено много.. Бях дошла тук с цел, а сега говорех за Ад и Рай с малко хлапе.. Поклатих леко глава и погледнах момичето.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 5:59 pm | |
| -Ти не си демон имаш човешко сърце.-КАзах и я погледнах и се подсмихнах. -Не се шегувам.-Казах със сериозен тон и след това хапнах от картофките които бях си поръчала пред мако след като онези свършиха. ПОдсмихнах се бяха много,много много вкусни.Облизах устата си и стрелнах с поглед Рената. -Хмм не ми ли вярваш?-Попитах с ироничен тон.Засмях се и изпуках пръстите си . | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 6:55 pm | |
| Завъртях очи.. Щом толкова беше решена да вярва на глупостите си нямаше да се съпротивлявам.. Все пак беше още хлапе.. Нямаше смисъл да й разбивам фантазиите макар че имах изключително силно желание да го направя.. - Добре, хлапе.. Както кажеш.. - измърморих и повдигнах рамене .. Кръстосах краката си и отново отхапах от бургера.. Усмихнах се сухо и отпих от кафето си.. Учудих се когато малката изпука пръстите си.. Заслужаваше да умре за тази си дързост.. - Странно хлапе си, хлапе.. - подсмихнах се и прокарах едната си ръка през косата, за да махна един кичур препречил пътя на очите ми.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 7:04 pm | |
| -Сега ще видиш нещо много готино.-Казах и използвах една от дарбите си и направих така,че до мен да сепоявят два клонинга които имаха крила и след това единия седна до нея и прошепна в ухото и:"Вярваш ли в магията?".Подсмихнах се и клонингите изчезнаха. -Е сега вярваш ли ми?-Попитах и се подсмихнах като се облегнах назад. "Няма да те нараня"Изпратих една моя мисъл в главата и като накарах да се върти в нея.И тя чуваше само моите думи. Започнах да си тананикъм една песен която бях слушала вчера или онзи ден. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 7:14 pm | |
| Погледнах хлапето объркано.. Можех да се закълна че виждах двойно, дори тройно.. Не бях наясно какво има в кафето ми или какво съм взела предната вечер, но определено беше добро.. Опрях ръка в главата си и сънено я разтърках.. Премигнах няколко пъти и ангелите изчезнаха.. Чувах гласове в главата си.. Смръщих се и погледнах момичето.. - Сега се връщам, хлапе.. - обясних и взех чашата в кафето запътвайки се към касата.. Доближих се до момичето и й подадох кафето.. Бях приблизително бясна.. Тази кучка се опитваше д ме надруса.. Бях почти убедена.. - Какво си сложила в кафето ми, кучко ? - попитах заплашително, но достатъчно тихо, за да не ни чуе никой.. След дълъг разговор тя ми приготви ново кафе и ми го поднесе.. Наблюдавах я внимателно и забелязах, че определено не сложи нищо нередно.. Върнах се при малката и се усмихнах едва доловимо.. Не ми беше до игрички .. - Слушай, хлапе.. Демони, ангели и каквото там се сетиш не съществуват.. Съществуват само добри и лоши хора.. - обясних грубо и отпих от новото си кафе солидна глътка.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 7:25 pm | |
| -Чувстваш се бясна на момичето,че си мислеше,че ти е сложила нещо в кафето,но не енаправила нищо аз влязох в мислите ти .-КАзах и с един замах на пръста си ние двете в ъгъла и разперих своите бели пухкави крила. -Повярвай Магията е истинска.-КАзах и поставих крилото си до ръката като тя усети гъделичкане. -Хайде де не може да си чак толкова невярваща.-Казах с мил глас. Погледнах я и се приближих като отново сеозовахме на масата времето се беше спряло а сега отнов си вървеше. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 7:38 pm | |
| Главата ми отново се замая.. Виждах всякакви неща.. Хлапето бе ангел с някакви бели пухести крила.. Смръщих се и ударих масата.. Станах от мястото си и бързо започнах да тършувам из чантата си.. Открих кутийката с цигари и бързо запалих една трябваше да се успокоя.. Не ми се случваше за пръв път да виждам всякакви глупости като ангели, вампири, хора преобразяващи се в кучета.. Какво ли не.. Лошото бе, че не помнех какво съм взела.. Издишах димът и нервно погледнах продавачката, която се канеше да ми направи забележка.. Знаех, че тук не се пуши.. - Виж хлапе.. Престани с тези глупости.. Единственото нещо в което вярвам е кръвта.. Щом си решена да си играеш на феички и ангелчета добре, но в момента не е подходящо да ме занимаваш.. Нали така ? - казах тихичко надявайки се да е разбрала всичко.. Говорех бързо з нормален човек.. Не исках да се занимавам именно с нея и ангелите й.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 7:55 pm | |
| Троснах с ръка върху масата и тя се разцепи на две издишах тежко и я погледнах беше ми писнало никой да не вярва.Вдигнах глава към лампитеи те започнаха да примигват бързо.След секунди Всички лампи се пръснаха и се чу плясък всичко изгасна и потъна в тъмнина.Всички хора се разпищяха и да бягат.Усмиханх се и погледнах към момичето. В ръцете събрах малко електричество и го показах на невярващата. Зъл смях се подаде от мен и електрическата топка започна да става по-голяма и по-голяма след минута всички прозорци се пропукаха и се чу трясък. -Сега вярваш ли?-Изкрещях. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 8:11 pm | |
| Малкото момиче се превърна в истински звяр.. Или наистина съществуваха такива глупости като ангели и демони или просто тревата от вчера ми е дошла в повечко.. Погледнах объркано и спокойно разтрих врата си.. Можех да запазя хладнокръвие и при най-напечената ситуация.. Какво можеше да ми направи едно хлапе ? Повдигнах леко ръце.. - Стига игрички , хлапе.. Да кажем, че ти вярвам.. Ще спреш ли с това ? - казах ледено и леко кръстосах ръце.. - Успокой топката и си седни на мястото или поне на това което е останало от него.. - подсмихнах се и бавно се подпрях на една стена.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Юни 18, 2011 8:44 pm | |
| -С Удоволствие.-Направих физиономия.Замахнах изнерено с ръце и всичко което беше счупено или потрошено се върна на мястото си поправено.Усещах как отслабвах главата ми ми тежеше и аз затворих очи.Троснах се на земята като чувал с картофи и кичури от косата ми се разпиляха по лицето ми .Всичко стана черно и аз не виждах нищо дори не можех да помръдна сякаш бях в капан.Започнах да виждам спомени от детството си как майка ми биваше убита и мъжа пред нея.Не Не отново казвах си,но всичко сеслучваше и аз не можех да го спра.Какво можех да направо бях само една дете.Което беше на 3000 години,но все пак хлапе.ЗА тези години бях научила доста за хората и всички същества.Бях сама нямах си никой и живях в дома за сираци нямах приятели бях нещо като изрод всички ме гледаха така.И всички страняха от мен.АЗ само на 9 човешки години не можех да го понеса трябваше да се махна от там и от този град. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Нед Юни 19, 2011 6:42 pm | |
| Погледнах хлапето, което бавно, но сигурно започна да се заваля.. Телцето й тупна на земята.. Беше изгубила съзнание.. Стоях и гледах мълчаливо без никакво понятие за каквото и да било действие.. Присвих устни и бавно започнах да крача около тялото й.. Не знаех какво мога да направя, за да я свестя.. Не го бях правила досега като се имаше в предвид, че все пак работата ми бе да убивам.. - Хей.. Събуди се.. - казах тихо леко побутвайки телцето й с ръка.. | |
|
| |
Andie Bates snow bunny
Брой мнения : 39 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Re: McDonalds Пон Юни 20, 2011 4:52 pm | |
| След като се се облякохме и бяхме готови за един хубав пай и чизбургер. Това си беше невероятно. Влязохме и си поръчахме огромни менюта можех да изям всичко но се държах почтително и започнах да хапвам: -За бoгa обожавам и шоколадов шейк. Засмях се защото бях ,като невидяла: -Но най сетне ще хапнем пай! | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
Брой мнения : 80 Join date : 19.06.2011
| Заглавие: Re: McDonalds Пон Юни 20, 2011 5:02 pm | |
| Дийн беше заръфал бургера си и просто отговори с : -Мхм - след което започна да се тъпче. Изяде 2 бургера и си поръча още. Поръча си пай, а когато поиска бира му казаха че няма, за това той извади уйски и си наля в чашата. Усмихна се и каза: -Направо ще се пръсна от кеф | |
|
| |
Andie Bates snow bunny
| Заглавие: Re: McDonalds Пон Юни 20, 2011 5:11 pm | |
| Е той внесе свой привкус към всичко,като си наля уиски в една чаша. Това ме напуши на смях.Когато изядох бургера си,се насочих към пая. Беше с малини,още с първата хапка изстенах от удоволствие. Беше много хубаво беше експлозия: -Толкова е хубаво! Отпих от шейка: -Миля да си взема още един. | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: McDonalds Пон Юни 20, 2011 5:33 pm | |
| Той си дъвчеше пая и след няколко минути остави приборите в празната чиния. Преглътна с уйскито и каза: -Така.. аз съм готов - след тези думи се усмихна и каза: -Еми.. ти си вземай.. - погледна я в очите и попита: -А след това какво ще правим? | |
|
| |
Andie Bates snow bunny
| Заглавие: Re: McDonalds Пон Юни 20, 2011 5:46 pm | |
| След като изядох пая,тръгнах да си взема още един. Но се подхлъзнах и се прихванах за него,като седнах в скута му. -Без да исках... Но не можех да се изправя или по скоро не исках: -Не знам на теб какво ти се прави? | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: McDonalds Пон Юни 20, 2011 5:51 pm | |
| Ръцете му бавно се спуснаха към тялото й. Той я хвана за дупето и я притисна към себе си с думите: -Еми.. ядат ми се сливи... - усмихнах се и я попитах: -А на теб ближе ли ти се близалка?? - и се засмях | |
|
| |
Andie Bates snow bunny
| Заглавие: Re: McDonalds Пон Юни 20, 2011 5:55 pm | |
| -Ужасно си вулгарен... Засмях се аз,като се опитах да си придам разярен вид но не успях. Приближих се и го целунах по врата,като леко го засмуках и тихо казах на ухото му: -Май трябва да изядем още един пай.... Опитах се да стана от него. | |
|
| |
Дийн Уинчестър bad boy
| Заглавие: Re: McDonalds Пон Юни 20, 2011 5:59 pm | |
| Той я придърпа към себе си и каза: -А искаш ли следващия да е със специална сметана - засмях се и я пуснах да си поръча, като докато се изправяше я шляпнах по дупето и казах -Вземи си и шейк | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: McDonalds | |
| |
|
| |
| McDonalds | |
|