Дженифър Силмарион perfect girl
Брой мнения : 3 Join date : 18.06.2011 Age : 32 Местожителство : In the Hell
| Заглавие: Дженифър Силмарион Съб Юни 18, 2011 6:56 pm | |
| Име : Дженифър Силмарион Години : човешки 20 вампирски 1000 Раса : вампир Дарби : вижда в бъдещето Външен вид : Дълга кестенява коса, понякога права, а понякога начупена. Шоколадово кафяви очи. С матова кожа. И ослепителна усмивка. Заради която никога не е оставала незабелязана. Средна на ръст, слаба. Има прекрасни крака. Характер : Винаги усмихната и понеже не иска да навреди на хората се храни с животинска кръв. Добра по душа, но много създателя и. Когато някой я нападне става много гадна, дори е стигала до бой. А когато се разсърди може да не проговори с години човека! История : Искате да знаете моята история? Ами добре тогава, родена съм в Германия, майка ми и баща ми бяха прекрасни хора. Те винаги са ме обичали и възпитавали, така че да мога да стана добър човек. Живеехме си щастливо, аз завърших училище и отидох в университет. Бях втори курс, когато се запознах с едно момче на име Мат, той беше прекрасен, но точно тази среща преобърна живота ми. Влюбих се в него, без да знам що за създание е, знаех че постоянно се мести и никога не остава на едно място дълго, за това го следвах на всякъде. След това той реши да ме превърне в това същество което съм в момента, мразя го, не само него, мразя и себе си, заради съществото което съм, в което ме превърна,та да се върнем към историята, когато ме превърна избягах и отказвах да живея докато не се осъзнах и взех в ръце, и почнах да живея, така че да не навредя на никого. Снимка : | |
|
Натали Снейк romance girl
Брой мнения : 75 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Re: Дженифър Силмарион Съб Юни 18, 2011 6:56 pm | |
| | |
|